Stoiximan Super League

Πρόβλημα με Σίλντενφελντ!

Η… κακοτυχία στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται! Αμφίβολος, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό είναι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, που εγκατέλειψε, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Μετά τον Κάρλος Ζέκα, που τραυματίστηκε στο μάτι και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να παίξει την Κυριακή με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο, άλλο ένα πρόβλημα ήρθε για να κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο του Γιάννη Αναστασίου. Οπου… «πρόβλημα» βάλτε τη λέξη «τραυματισμός», αυτή τη φορά για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και εγκατέλειψε την προπόνηση!

Η συμμετοχή του για το ματς κρίνεται αμφίβολη. Τις επόμενες μέρες ο «Σίφο» θα κάνει θεραπεία και τα πάντα θα εξαρτηθούν από την πορεία της. Ο Αναστασίου θα τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή, μια και μιλάμε για το Α και το Ω της φετινής άμυνας του «τριφυλλιού». Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ο φετινός «καινούριος» Παναθηναϊκός δεν έχει βάθος στον πάγκο και τέτοιοι παίκτες είναι υπερπολύτιμοι…

Ο διεθνής Κροάτης, λοιπόν, θα προσπαθήσει να μπει με την ομάδα το Σάββατο και ευχή όλων στο «πράσινο στρατόπεδο» είναι να τα καταφέρει, προκειμένου να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση της Κυριακής, στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Σε διαφορετική περίπτωση, η λογική λέει ότι ο Αναστασίου θα πορευτεί με δίδυμο στα μετόπισθεν τους Κουτρουμπή – Τριανταφυλλόπουλο.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x