Stoiximan Super League

Πρόβλημα με Τσουμάγκα

Αυξάνονται οι πονοκέφαλοι του Έβαλντ Λίνεν στην ΑΕΚ εν όψει ΠΑΣ Γιάννινα, αφού μετά τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη, πρόβλημα προέκυψε και με τον Τάσο Τσουμάγκα.

Χωρίς τα 2/4 της βασικής της άμυνας κινδυνεύει να παραταχθεί η ΑΕΚ τη Δευτέρα στους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη, που και σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στα πλευρά του βλέποντας τις πιθανότητες να προλάβει το προσεχές παιχνίδι να μειώνονται δραστικά, πρόβλημα προέκυψε και με τον Τάσο Τσουμάγκα.

Ο νεαρός αριστερός μπακ αποχώρησε με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς από την προπόνηση και η συμμετοχή του κρίνεται τουλάχιστον αμφίβολη. Ο 22χρονος άσος έχει εδώ και καιρό πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο και χρειάζεται ξεκούραση για να απαλλαγεί από τους πόνους, ωστόσο ελλείψει εναλλακτικής λύσης στη θέση του, αγωνίζεται αδιάκοπα. Εφόσον δεν καταφέρει να παίξει τη Δευτέρα, θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες αλχημείες για την κάλυψη του κενού.

Μία κάκωση στο δάχτυλο αποκόμισε ο Γιάννης Αραμπατζής, αλλά το πρόβλημα αυτό πονοκεφαλιάζει λιγότερο τον Έβαλντ Λίνεν, δεδομένου ότι βασικός τερματοφύλακας λογίζεται ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Σημειώνεται πως εκτός πλάνων είναι ο Παυλής που θα παίξει με την ομάδα Νέων για να βρει ρυθμό, οι τιμωρημένοι Κορδέρο και Φούντας, αλλά και οι εδώ και καιρό… ξεγραμμένοι Κατίδης και Αρκούδας.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ θα συνεχιστεί το Σάββατο με προπόνηση στις 11:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x