Stoiximan Super League

Προβλήματα πριν τη φιέστα

Αρκετούς αγωνιστικούς πονοκεφάλους αντιμετωπίζει ο Μίτσελ εν όψει της φιέστας του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο την προσεχή Κυριακή για την 30η αγωνιστική.

Γιορτή με απουσίες κινδυνεύει να είναι για τον Ολυμπιακό αυτή της Κυριακής. Δίχως ανάσα μετά το χθεσινό 6-3 επί του Πανθρακικού για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν χθες και ο Μίτσελ είδε αρκετούς παίκτες του στα… πιτς.

Ο Μήτρογλου αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον αριστερό προσαγωγό, ο Μοδέστο υπέστη κάκωση στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού και έχει ένα αιμάτωμα, ο Φουστέρ αισθάνεται μία ενόχληση στον τένοντα στην πλατιά περιτονία μυ δεξιά, ενώ ο Χολέβας έχει μία ενόχληση στον τένοντα του ορθού μηριαίου δεξιά λόγω κόπωσης και όλοι τους έκαναν θεραπεία. Τα προβλήματά τους δεν εμπνέουν ιδιαίτερη ανησυχία, αλλά η κατάστασή τους θα επανεκτιμάται συνεχώς και πιθανώς να προφυλαχτούν την Κυριακή, αφού έπεται και ο τελικός του Κυπέλλου.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Τζεμπούρ και Αμπντούν, που ήταν εκτός αποστολής για το χθεσινό ματς. Οι δύο Αλγερινοί ανεβάζουν «στροφές» και σύντομα θα είναι πανέτοιμοι. Το Σάββατο η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με προπόνηση στις 10:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x