Τεχνολογία

Προβλήματα στην οθόνη του κυρτού LG G Flex

Σύμφωνα με αρκετές αναφορές χρηστών, η εύκαμπτη οθόνη των 6 ιντσών του LG G Flex παρουσιάζει προβλήματα και συγκεκριμένα μικρά εξογκώματα.

Σύμφωνα με αρκετές αναφορές χρηστών, η εύκαμπτη οθόνη των 6 ιντσών του LG G Flex παρουσιάζει προβλήματα και συγκεκριμένα μικρά εξογκώματα.

Η LG έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα και αναφέρει ότι κάτι τέτοιο δεν επηρεάζει την συνολική λειτουργία της συσκευής.

«Τα εσωτερικά μέρη του G Flex, όπως το προστατευτικό γυάλινο κάλυμμα της οθόνης, η OLED οθόνη, η μπαταρία και το πλαίσιο του κινητού είναι εύκαμπτα, η υπερβολική και συχνή κάμψη τους μπορεί να δημιουργήσει αυτά τα εξογκώματα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της κορεατικής εταιρείας.

Σύμφωνα μάλιστα με την LG, το πρόβλημα διορθώνεται με την πάροδο του χρόνου, ενώ σημειώνει επίσης ότι και οι χρήστες μπορούν να το επιδιορθώσουν, ασκώντας πίεση στα συγκεκριμένα σημεία.

Ωστόσο, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια προβλήματα στο μέλλον, η LG συμβουλεύει του χρήστες να μην εφαρμόζουν υπερβολική δύναμη στη συσκευή ή την οθόνη, αναφέροντας πως «ο λόγος για τον οποίο κατασκευάστηκε η ελαστική οθόνη της συσκευής είναι για να την προστατεύει από φθορές και ατυχείς πτώσεις».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x