NBA

Προβληματισμός για Καρμέλο Άντονι

Διευκρινήσεις σχετικά με τον τραυματισμό του έδωσε δημόσια ο Καρμέλο Άντονι μετά την απουσία του από τη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση (18/12) των Νιού Γιόρκ Νικς με τους Σικάγο Μπουλς.

Νοκ-άουτ για ακόμη ένα ακόμα ματς έμεινε ο Καρμέλο Αντόνι στον χθεσινοβραδινό (18/12) εκτός έδρας αγώνα των Νιού Γιόρκ Νικς με τους Σικάγο Μπουλς, όπου οι Νεοϋορκέζοι γνώρισαν την ήττα με 103-97. Ο 30χρονος φόργουορντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο δήλωσε μετά το ματς πως οι γιατροί τον συμβουλεύουν να παραμείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Πολλοί μου λένε να σταματήσω να παίζω τη φετινή σεζόν ή έστω να ξεκουραστώ για κάποιο διάστημα. Αλλά στο τέλος της μέρας, είναι δύσκολο για μένα να σταματήσω στη μέση της χρονιάς με όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Προσπαθώ να χειριστώ έξυπνα την κατάσταση».

Το γόνατο του Άντονι άρχισε να του προκαλεί πόνο κατά την ήττα από τους Ντάλας Μάβερικς την Τρίτη (16/12) και έκτοτε δεν προπονήθηκε ακολουθώντας θεραπεία. Δοκίμασε στο ζέσταμα πριν την αναμέτρηση στο «Γιουνάιτεντ Σέντερ» του Σικάγο, αλλά δεν ένιωθε αρκετά καλά για να μπει στο παρκέ.

«Είναι εκνευριστικό να μην γνωρίζω τι συμβαίνει με το σώμα μου. Κάποιες μέρες αισθάνομαι πως μπορώ να αγωνιστώ, άλλες πως με πονάει όλο μου το κορμί. Τις προάλλες δεν ένιωθα καλά στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπορούσα να πηδήξω ψηλά, αλλά στο δεύτερο ήμουν καλύτερα».

Ο προπονητής του, Ντέρεκ Φίσερ, τόνισε πως ο Άντονι θέλει να βρίσκεται μαζί με τους συμπαίκτες του, αλλά έχει να σκεφτεί το μέλλον του: «Δεν του αρέσει να κάθεται εκτός δράσης και να είναι μακριά από την ομάδα, αλλά έχει μπροστά του ένα λαμπρό μέλλον και είναι αρκετά έμπειρος για να πάρει τη σωστή απόφαση».

Με τη χθεσινή ήττα τους οι Νιού Γιόρκ Νικς με το ρεκόρ 5-23 είναι προτελευταίοι στην κατάταξη συνολικά στο ΝΒΑ, με αποτέλεσμα να βρίσκονται επτά νίκες μακριά από την όγδοη θέση στην Ανατολική Περιφέρεια που οδηγεί στα πλέι οφ.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x