Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του επί κοντώ στους εφήβους θα μεταβεί με τον προπονητή του, Βασίλη Μεγαλοοικονόμου, στην Ιταλία για να έχει τις απαραίτητες επαφές με τον «γκουρού» του αγωνίσματος.

Παράλληλα, η απόφαση αυτή δείχνει την πρόθεση του ΣΕΓΑΣ να αναπτύξει ακόμη περισσότερο τον υψηλό αθλητισμό της Ελλάδας και εκτός συνόρων.

Ο Μεγαολοοικονόμου και ο Καραλής θα παραμείνουν 5-12 Νοεμβρίου στο προπονητικό κέντρο της Φόρμια, προκειμένου να έχουν την πρώτη κοινή προετοιμασία με τον Ουκρανό τεχνικό.

«Για μια εβδομάδα θα βρεθούμε στο προπονητικό κέντρο της Φόρμια, προκειμένου να γυμναστούμε μαζί με τον Βιτάλι Πετρόφ. Οποιαδήποτε βοήθεια και, μάλιστα, από κάποιον άνθρωπο, όπως ο Πετρόφ είναι σημαντική και ευπρόσδεκτη.

Δε σημαίνει, βέβαια, πως πηγαίνοντας εκεί θα μας πει το μυστικό και θα αλλάξουν όλα. Χρειάζεται προσπάθεια και συνεχή δουλειά, ώστε να έρθουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Ο Πετρόφ είναι αυθεντία στο είδος του, ιδιαίτερα σε ένα κομμάτι όπου ο Εμμανουήλ χρειάζεται ενίσχυση, στο διάδρομο και στην τοποθέτηση του κονταριού και νομίζω πως θα μας βοηθήσει.

Αυτή θα είναι η πρώτη προπονητική συγκέντρωση, θα ακολουθήσει άλλη μία τον Γενάρη και ενδεχομένως και κάποιες άλλες από την άνοιξη κι έπειτα», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ