Βόλεϊ

Προφυλακιστέοι και οι έξι Κουβανοί για την υπόθεση βιασμού!

Σεπέδα, Άλμπο, Κάλβο, Άμπραχαμ, Σόσα και Ουριάρτε δεν έπεισαν το δικαστήριο για την υπόθεση βιασμού και παραπέμφθηκαν σε κύρια δίκη. Σε άλλες λύσεις στρέφονται ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός.

Τρομερές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση των έξι Κουβανών αθλητών της εθνικής Βόλεϊ που κατηγορούνται για βιασμό ενήλικης κοπέλας στο Τάμπερε της Φιλανδίας.

Σήμερα οι έξι αθλητές -εκ των οποίων οι δύο (Κάλβο, Άλμπο) έχουν υπογράψει σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα- κρίθηκαν προφυλακιστέοι από δικαστήριο στη Φινλανδία μαζί με τους Σεπέδα, Άμπραχαμ, Σόσα και Ουριάρτε με τον πρώτο να έχει αναδειχθεί MVP της περσινής Volleyleague με την φανέλα του «δικεφάλου»!

Αυτό σημαίνει ότι παραπέμφθηκαν σε κύρια δίκη, χωρίς να ξέρει κανείς το πότε θα πραγματοποιηθεί, αφού ουσιαστικά το δικαστήριο αποδέχθηκε τις ενδείξεις της Αστυνομίας.

Ειδικότερα για τους Άλμπο και Σόσα η απόφαση ήταν έκπληξη, αφού η κατηγορία ήταν ότι γνώριζαν και δεν το κατήγγειλαν.

Οι Κουβανοί αθλητές ισχυρίζονται πως οι εξετάσεις DNA θα τους δικαιώσουν απόλυτα, αλλά το θέμα είναι ότι ακόμα και αν η υπόθεση έχει για αυτούς θετική κατάληξη, θα έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Ήδη ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός μετά τις σημερινές εξελίξεις βρίσκονται σε αναζήτηση άλλων αθλητών που θα τους αντικαταστήσουν. Ειδικότερα στην περίπτωση του «δικεφάλου», ο μεταγραφικός σχεδιασμός τινάζεται στον αέρα, αφού είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί πασαδόρος επιπέδου του Κάλβο, αυτή την εποχή.

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x