Επικαιρότητα

Προφυλακιστέος ο πατέρας, ελεύθερη η μητέρα

Στον ανακριτή απολογήθηκαν σήμερα οι γονείς του 39χρονου.

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της η μητέρα του 39χρονου άνδρα που δολοφονήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Άστρος Κυνουρίας. Αντιθέτως, ο 75χρονος πατέρας, ο οποίος έχει αναλάβει όλη την ευθύνη για τον φόνο του γιου του, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Στην 67χρονη μητέρα επιβλήθηκε ο όρος της παρουσίας σε αστυνομικό τμήμα κάθε 1η και 16η του μηνός, η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, καθώς και χρηματική εγγύηση 6.000 ευρώ.

Κατά την απολογία του, ο 75χρονος επανέλαβε ότι προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη για να λυτρώσει την οικογένειά του, ενώ η μητέρα του θύματος επανέλαβε ενώπιον του ανακριτή ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

Σημειώνεται πως τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση αφέθηκαν ελεύθερα μετά την απολογία τους στον ανακριτή την περασμένη Δευτέρα. Πρόκειται για τον 71χρονο θείο του θύματος (αδερφός του πατέρα), την 70χρονη θεία του θύματος (σύζυγος του 71χρονου) και τον 53χρονο γαμπρό του θύματος (σύζυγος της αδερφής του θύματος). Και οι τρεις υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με το έγκλημα.

Πηγή: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x