Επικαιρότητα

Πρόγνωση καιρού Δευτέρας, 10 Μαρτίου

Μάρτης, γδάρτης! Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και χιόνια στα βουνά προβλέπονται σήμερα, Δευτέρα. Σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία.

Συννεφιά με βροχές ή χιονόνερο τη Δευτέρα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, αλλά και ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, με χαμηλό υψόμετρο. Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 Μποφόρ. Ο υδράργυρος σε χαμηλά επίπεδα.

Αττική

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια προάστια. Χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα από τα 800 μέτρα και πάνω. Βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι 4-6 και στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά και βόρεια του νομού 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Συννεφιά με παροδική βροχή ή χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Βόρειοι άνεμοι 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Ανατολικοί-βορειοανατολικοί άνεμοι 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x