Επικαιρότητα

Πρόγνωση καιρού Δευτέρας, 2 Ιουνίου

Χρώμα καλοκαιριού! Ηλιοφάνεια, εκτός από τα βόρεια - βορειοανατολικά όπου ο καιρός θα είναι αρχικά άστατος. Άνεμοι ανατολικοί – νοτιοανατολικοί έως 6 Μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Τοπικές βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο και βελτίωση από αργά το απόγευμα. Αραιή συννεφιά στις υπόλοιπες περιοχές, που βαθμιαία θα πυκνώσει από τα νοτιοδυτικά.

Αττική

Λίγες νεφώσεις, οι οποίες μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να ψιχαλίσει στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί-βορειοδυτικοί 4-5 Μποφόρ, αλλά το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους-νοτιοανατολικούς 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Συννεφιά παροδικά αυξημένη με τοπική βροχή και πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 2-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Κεφαλονιά

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x