Επικαιρότητα

Πρόγνωση καιρού Πέμπτης, 30 Μαΐου

Περισσότερα σύννεφα, αλλά και πιο πολύ ζέστη θα κάνει σήμερα, Πέμπτη, στην Ελλάδα. Ο ενοχλητικός επισκέπτης -η σκόνη- θα διατηρηθεί για άλλο ένα 24ωρο.

Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται σήμερα, Πέμπτη, στη Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ το βράδυ στη Δυτική Μακεδονία, το Ιόνιο, την Ήπειρο, την Αιτωλοακαρνανία και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα βρέξει. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Στα πελάγη θα πνέουν άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν την παραμονή σκόνης στην ατμόσφαιρα, κυρίως στα ανατολικά.

Αττική

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα, Πέμπτη, ο καιρός στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αρχικά αίθριος ο καιρός στο Νομό Θεσσαλονίκης, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα συννεφιάσει. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς - νοτιοδυτικούς που θα φτάνουν τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x