Βόλεϊ

«Πρόκληση ο ΠΑΟΚ»

Μετά από τρεις ημέρες παρουσίας στη Θεσσαλονίκη, ο Νικολάι Ζελιάσκοφ αναχώρησε για τη Βουλγαρία, ώστε να επιστρέφει, να ξεκινήσει δουλειά στον ΠΑΟΚ και να ολοκληρώσει και το ρόστερ.

Ο Βούλγαρος τεχνικός μίλησε για τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον "Δικέφαλο", για τη συνάντησή του με τους διοικούντες τους «ασπρόμαυρους», την ολοκλήρωση του ρόστερ και τους στόχους της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά:

«Χαίρομαι που επιστρέφω σε μέρη που γνωρίζω πολύ. Ως αθλητής, έπαιξα για ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ και ένα χρόνο στον Ηρακλή και έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις να θυμάμαι.

Μου αρέσουν τα δύσκολα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πρόκληση στην καριέρα μου. Γνωρίζω πολύ καλά ότι μας περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά. Ο "πήχης έχει ανέβει" πολύ ψηλά μετά και την κατάκτηση του νταμπλ και θα υπάρχει πολύ πίεση. Εάν είμαστε όλοι μαζί, όμως, διοίκηση, προπονητικό τιμ, παίκτες και κόσμος μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να λειτουργήσουμε όλοι σαν ένας. Από τις πρώτες συζητήσεις που είχα με τη διοίκηση, πήρα πολύ θετικά μηνύματα και αυτό με γεμίζει με αισιοδοξία για τη νέα χρονιά.

Ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα, όπως έκανε και το προηγούμενο διάστημα. Ο "κύκλος" της ομάδας που ήταν πέρυσι "έκλεισε" με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τώρα ξεκινάει μια καινούργια χρονιά με τους ίδιους στόχους, απέναντι, όμως, σε πιο ενισχυμένους αντιπάλους.

Είχαμε πολλές συζητήσεις με τη διοίκηση για τη νέα χρονιά. Στόχος μου είναι να μείνουν στην ομάδα όσοι περισσότεροι αθλητές γίνεται. Ήδη, έχω μιλήσει με όλα τα παιδιά που ήταν πέρυσι στο σταφ και θα συνεχίσουμε μαζί.

Υπάρχει αγωνία για την κλήρωση. Θα έλεγα ότι η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι για τον ΠΑΟΚ το "κερασάκι στην τούρτα". Γιατί, θα έρθουν οι καλύτερες ομάδες στη Θεσσαλονίκη και θα γίνουν πολύ δυνατά ματς. Ελπίζω να έχουμε μια καλή κλήρωση για να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x