Βόλεϊ

Πρόκριση από το Βέλγιο θέλει ο Ολυμπιακός

Με προορισμό το Βέλγιο αναχώρησε το πρωί της Τρίτης η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, ενόψει του πρώτου αγώνα με την Αστερίξ Μπέβερεν την Τετάρτη για τα προημιτελικά του Challenge Cup (21:30).

Την αποστολή των «ερυθρόλευκων», που αναχώρησε το πρωί από το «Ελ. Βενιζέλος», την αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Άνα Λαζάρεβιτς, Ναντζέγια Μαλασάι, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ζένια Τσίμα, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Αρετή Τέζα, Μελίνα Εμμανουηλίδου.

Kατά την αναχώρηση της αποστολής, η Χίπε δήλωσε πως: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Αστερίξ. Την έχω αντιμετωπίσει δυο φορές πριν από δύο χρόνια. Έχουν ταλαντούχες διεθνείς αθλήτριες, πήραν το Κύπελλο και σίγουρα είναι η καλύτερη ομάδα στη χώρα τους.

Ωστόσο, ο στόχος μας είναι να νικήσουμε μέσα στο Βέλγιο και να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Κόντρα στον Παναθηναϊκό μπορεί να μην "πιάσαμε" το μάξιμουμ της απόδοσής μας, αλλά ήταν αρκετό για να νικήσουμε.

Στο παιχνίδι που μας περιμένει, πιστεύω ότι θα πραγματοποιήσουμε μια ακόμα καλή εμφάνιση, όπως έχουμε κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια μας στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x