Europa League

Πρόκριση για την Ομόνοια

Την πρόκριση της στον γ΄ προκριματικό γύρο (εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Μέταλουργκ Σκοπίων) του Γιουρόπα Λιγκ σφράγισε η Ομόνοια που έμεινε στο 0-0 με την Μπούντουτσονστ στο ΓΣΠ.

Την πρόκριση της στον γ΄ προκριματικό γύρο (εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Μέταλουργκ Σκοπίων) του Γιουρόπα Λιγκ σφράγισε η Ομόνοια που έμεινε στο 0-0 με την Μπούντουτσονστ στο ΓΣΠ και σε συνδυασμό με τη νίκη 2-0 στο Μαυροβούνιο τσέκαρε το εισιτήριο.

Η εμφάνιση της ομάδας του Κώστα Καϊάφα κινήθηκε στα ρηχά και δεν είχε καμία σχέση με την παρουσία στον πρώτο αγώνα εκτός έδρας.

Αν και είχε την κατοχή της μπάλας δυσκολευόταν πάρα πολύ να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσε να δεχθεί γκολ κυρίως λόγω των εύκολων λαθών από πλευράς των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας.

Υπήρχαν κάποιες φάσεις που θα μπορούσε και το «τριφύλλι» να σκοράρει όμως η ομάδα σίγουρα μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα. Ποδοσφαιριστές όπως ο Σερτζίνιο, ο Γκριγκαλασβίλι, ο Αλίπιο, ο Ράμος, υστέρησαν σε σχέση με το πρώτο ματς και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην λειτουργήσει η Ομόνοια όπως θα ήθελε ο Κύπριος τεχνικός.

OMONOIA: Μορέιρα, Λομπζιανίτσε, Ακουισταπάτσε, Κακουμπάβα, Σερτζίνιο, Ρόντρι, Γκριγκαλασβίλι (78 Ποτέ), Ράμος (64΄ Ρούμπιο), Κυριάκου, Γκαρσία, Αλίπιο (69΄ Ασις).

ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ: Λιουλιάνοβιτς, Τόμκοβιτς, Κοπίτοβιτς, Βούκσεβιτς, Ρασπόποβιτς, Σέτκοβιτς, Ρόγκοσιτς, Χόκο, Ίλινσιτς (86΄ Μπουρζάνοβιτς), Βούγιαβιτς, Ραϊσεβιτς.

Πηγή: sport-fm.com.cy

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x