Τένις

Πρόκριση στο… χαλαρό για Χάλεπ και Κέρμπερ

Σιμόνα Χάλεπ-Αντζελίκ Κέρμπερ είναι το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών στο απλό γυναικών του Australian Open. Η Ρουμάνα νίκησε 2-0 την Καρολίνα Πλίσκοβα και η Γερμανίδα με το ίδιο σκορ τη Μάντισον Κις.

Ήταν τα φαβορί και τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν. Σιμόνα Χάλεπ και Ατζελίκ Κέρμπερ έκαναν επίδειξη δύναμης και προκρίθηκαν εύκολα στα ημιτελικά του απλού γυναικών στο Australian Open, όπου θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Η Ρουμάνα, που βρίσκεται στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, χρειάστηκε 71 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τσέχας, Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο6), που… έκανε το λάθος να προηγηθεί 3-0 στο πρώτο σετ, που τελείωσε με 6-3. Στο δεύτερο τα πράγματα ήταν ακόμη πιο εύκολα (6-2) για την 26χρονη τενίστρια, που έγινε η πρώτη Ρουμάνα, η οποία φτάνει στην τετράδα της διοργάνωσης.

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε και η Γερμανίδα (Νο22) τον προημιτελικό με την Μάντισον Κις (Νο18). Η 30χρονη τενίστρια, η οποία είναι αήττητη στις αρχές του 2018, νίκησε επίσης με 2-0 σετ (6-1, 6-2) μέσα σε 51 λεπτά και επιστρέφει στα ημιτελικά του grand slam της Μελβούρνης μετά από δύο χρόνια, όταν και κατέκτησε το τρόπαιο.

Ο άλλος ημιτελικός είναι μεταξύ της Καρολίν Βοσνιάκι (Δανία) και της Ελίζ Μέρτενς (Βέλγιο). Αμφότεροι είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν τα ξημερώματα της Πέμπτης (25/01).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x