Πόλο

Προληπτικός έλεγχος και Αιμοδοσία στον Ν.Ο.Β.

Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει την 1η Δεκεμβρίου η Βουλιαγμένη, όπως ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της. Παράλληλα, το σωματείο των Νοτίων Προαστείων θα κάνει προληπτικό έλεγχο μυοσκελετικής στήριξης.

Προληπτικό έλεγχο μυοσκελετικής στήριξης και εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης, όπως ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Η ανακοίνωση

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 από ώρα 09.00 έως 13.00, στα γραφεία του Ν.Ο.Β. θα βρίσκεται κλιμάκιο ιατρών από τη Β’ Παιδορθοπεδική κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Αγ.Σοφία» με επικεφαλής τον ιατρό και μέλος του Ν.Ο.Β. κ.Γ.Χέλμη, για προληπτικό έλεγχο μυοσκελετικής στήριξης (σκολίωση, κύφωση κλπ) των παιδιών & εφήβων αθλητών. Είναι πολύ σημαντική η προσφορά του νοσοκομείου για τον δωρεάν αυτό έλεγχο κι ευχαριστούμε τον κ. Χέλμη για την πρωτοβουλία.

Παρακαλούνται οι γονείς να μην αμελήσουν και να είναι εδώ μαζί με τα παιδιά τους που είναι αθλητές του Ν.Ο.Β.

Την ίδια μέρα και κατά τις ίδιες ώρες στον Ν.Ο.Β. θα γίνει αιμοδοσία. Στους εθελοντές-αιμοδότες θα προσφερθούν χυμοί και σάντουιτς. Παρακαλούμε να δώσετε το παρών για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Παίδων «Αγ.Σοφία».

Η συμμετοχή σας θα δώσει ελπίδα και ζωή σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x