Stoiximan Super League

«Προμελετημένο έγκλημα για Λεωφόρο»

Με ανακοίνωσή του το Παναθηναϊκό Κίνημα καλεί τον κόσμο να αντιδράσει στο «προμελετημένο έγκλημα» που προβλέπει πως σε 3,5 χρόνια δεν θα υπάρχει γήπεδο στη Λεωφόρο…

Το σχέδιο του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας προβλέπει Μητροπολιτικό Πάρκο και χώρος πρασίνου στη θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα το γήπεδο του Παναθηναϊκού, μια εξέλιξη που έρχεται λίγες -μόλις- μέρες μετά την παρουσίαση από το Παναθηναϊκό Κίνημα της πρότασης για ανακατασκευή του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «κρατικούς φορείς διαπλοκής» και «προμελετημένο έγκλημα» από μέρους τους, ενώ υπάρχει και σαφές υπονοούμενο για το ρόλο που έπαιξε στην απόφαση η πρόεδρος του ΟΡΣΑ, Παρασκευή Μπάτσου.

Η ανακοίνωση:

«Ένα ακόμα επεισόδιο στο θρίλερ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας είναι γεγονός.

Μετά την αμφισβήτηση της κυριότητας από τον Δήμαρχο Καμίνη, έρχεται το νέο σχέδιο του ΟΡΣΑ Αθήνας/Αττικής 2021 (Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας ) να επιβεβαιώσει τις ανησυχίες μας αλλά και την πεποίθηση μας ότι κάποιοι έχουν αποφασίσει για το μέλλον του μοναδικού περιουσιακού στοιχείου του Παναθηναϊκού.

Στο νέο πολυσέλιδο σχέδιο του ΟΡΣΑ δεν υπάρχει πουθενά ο όρος Γήπεδο Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αντίθετα ο συγκεκριμένος χώρος αναφέρεται ως Μητροπολιτικό Πάρκο και χώρος πρασίνου με όριο τις Εργατικές πολυκατοικίες.

Αλήθεια πόσο συμπτωματικό είναι το γεγονός ότι την ίδια στιγμή που το Παναθηναϊκό Κίνημα παρουσίασε τη πρόταση του για τη κατασκευή νέου γηπέδου στη φυσική μας έδρα, ένα σχέδιο υλοποιήσιμο και με τεράστια αποδοχή από το κόσμο του Παναθηναϊκού ένας ακόμα κρατικός φορέας διαπλοκής έρχεται να μας θυμίσει ότι σε 3,5 χρόνια από σήμερα δεν θα υπάρχει Λεωφόρος Αλεξάνδρας .

Το κρατικός φορέας Διαπλοκής δεν το λέμε τυχαία !!!!

Κρατήστε το όνομα της Προέδρου του ΟΡΣΑ της Κας Παρασκευής Μπάτσου έχουμε πολλά να πούμε για τα έργα….. και τις ημέρες….. της στο δημόσιο βίο.

Αλήθεια Κε Καμίνη μήπως γνωρίζετε τη Κα Παρασκευή Μπάτσου;

Το Παναθηναϊκό Κίνημα δηλώνει και ενημερώνει τον Κο Καμίνη την Κα Μπάτσου αλλά και όσους τους καλύπτουν πολιτικά ότι είμαστε εδώ, έτοιμοι να δώσουμε απαντήσεις και να πούμε αλήθειες στο κόσμο του Παναθηναϊκού.

Περιμένουμε την αντίδραση των εμπλεκομένων (Ερασιτέχνη και ΠΑΕ) άλλα κυρίως την αντίδραση του κόσμου της ομάδας μας.

Φίλες και φίλοι το έγκλημα είναι προμελετημένο. Έχουν αποφασίσει για μας χωρίς εμάς.
Θα τους αφήσουμε;
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x