Γενικά

Προπομπός SUV...

Το πρωτότυπο Citroen Wild Rubis, κοντά στην παραγωγή.

Πρόκειται να παρουσιαστεί στο σαλόνι αυτοκινήτου στη Σαγκάη, ως πρωτότυπο, όμως όλα δείχνουν ότι το Wild Rubis θα είνα το νέο μέλος της ανατρεπτικής σειράς DS, σε αμάξωμα SUV.

Σχεδιαστικά είναι ιδιαίτερα προσεγμένο, με λείες επιφάνειες, συνδυάζοντας δύναμη και φινέτσα. Και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι θυμίζει αρκετά πολυτελή μοντέλα, όντας εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής και πολύ ποιοτικά υλικά. Στα μηχανικά μέρη θα εφοδιάζεται με ό,τι πιο σύγχρονο διαθέτει ο όμιλος PSA Peugeot Citroen, ενώ για το πρωτότυπο επιφύλαξαν την έκπληξη ενός plug-in υβριδικού συστήματος.

Γαλλική φινέτσα

Σχεδιασμένο στο Παρίσι, την πρωτεύουσα της μόδας, το πρωτότυπο Wild Rubis έχει διαστάσεις 4,7μ. μήκος, 1,95μ. πλάτος, 1.59μ. ύψος και εξαιρετικά μεγάλο μεταξόνιο 2.9μ. Οι τροχοί διάστασης 21ιντσών συμπληρώνουν την εικόνα μαζί με τις ξεχωριστές στυλιστικές λεπτομέρειες, όπως οι μπάρες οροφής που ενσωματώνονται στο αμάξωμα.

Υφος και στυλ

Το Wild Rubis χρησιμοποιεί στυλιστικά στοιχεία που έκαναν την εμφάνιση τους για πρώτη φορά στο πρωτότυπο Numero 9. Η μάσκα με το φωτιζόμενο λογότυπο και τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα -εξ’ ολοκλήρου τεχνολογίας LED- μαγνητίζουν, όντας ένα αμάλγαμα υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας. Αντίστοιχα τα πίσω φωτιστικά σώματα δίνουν την αίσθηση ότι αποτελούν προέκταση του αμαξώματος, με το νίκελ περίγραμμα τους να θυμίζει τον τρόπο που σε ένα κόσμημα περικλείεται ένας πολύτιμος λίθος.

Εν συντομία…

Κάθε λεπτομέρεια στο Wild Rubis έχει επεξεργαστεί με τη μεγαλύτερη δυνατή λεπτομέρεια, στοιχείο που άλλωστε χαρακτηρίζει όλα τα μέλη της σειράς DS. Από τα χρωμιωμένα στοιχεία, τα φωτιστικά σώματα, τα εκλεκτά υλικά ακόμα και την υφή των τροχών, όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά συμβάλουν στη δημιουργία ενός συνόλου που εκπλήσσει. Το βαθύ κόκκινο χρώμα, μεταβάλλεται με την ένταση του φωτός, όπως αντίστοιχα συμβαίνει σε ένα πολύτιμο ρουμπίνι, χαρακτηριστικό που ενισχύει ακόμα περισσότερο τις δυναμικές γραμμές του αμαξώματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x