Stoiximan Super League

«Προπόνηση με… λάθη»

Ως προπόνηση και ευκαιρία για παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής, είδε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς το φιλικό του Άρη με τον Μακεδονικό. «Έγιναν πολλά λάθη» τόνισε. Τραυματίες αποχώρησαν Καραγκούνης-Τσουμάνης.

Ούτε στα φιλικά δεν βελτιώνεται η αγωνιστική εικόνα του Άρη. Οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν 2-1 από τον Μακεδονικό στη Νέα Ευκαρπία, με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να χαρακτηρίζει προπόνηση το εν λόγω παιχνίδι.

Ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε στα πολλά λάθη των παικτών που χρησιμοποιήθηκαν, τονίζοντας ότι χρειάζονται δουλειά, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τα παράπονά του για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, μίλησε:

-για το φιλικό: «Ήταν ένα παιχνίδι-προπόνηση για εμάς, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε σε μια μίνι προετοιμασία. Θέλαμε να δούμε τους νέους παίκτες και τι μπορούν να κάνουν. Δεν είναι ρεαλιστικό να κάνουμε κάποιο σχόλιο. Οι παίκτες είχαν θέληση, αλλά έκαναν πολλά λάθη. Δείχνουν ότι δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και χρειάζονται πολύ δουλειά. Αυτό που για εμάς έχει σημασία είναι ότι χρησιμοποιήσαμε παίκτες που δεν έχουν πολλά παιχνίδια, και έγινε ένα παιχνίδι-προπόνηση, που αφορά την φυσική κατάσταση».

-για τον αγωνιστικό χώρο: «Εμείς είχαμε πληροφορίες ότι θα είναι καλό το γήπεδο. Είχαμε κλείσει το παιχνίδι πριν ένα μήνα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον αγωνιστικό χώρο, ο αγώνας, όμως, ήταν καλός για τους παίκτες».

-για την απόφαση του Πουλίδο να παραιτηθεί από αρχηγός: «Ήταν απόφαση του και είναι εσωτερικό θέμα. Ο Αγγελούδης είναι ο καινούργιος αρχηγός, ο Διούδης δεύτερος και ο τρίτος θα ψηφιστεί από την ομάδα».

-για τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη: «Ήταν μια πολύ καλή συνάντηση. Συζητήσαμε για τη συνέχεια της ομάδας και πως θα σταθούμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

** Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε στο 76ο λεπτό ο Βασίλης Καραγκούνης, ενώ ενοχλήσεις ένοιωσε στην προθέρμανση ο Νίκος Τσουμάνης, που τελικά δεν αγωνίστηκαν. Αμφότεροι θα εξεταστούν από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x