Ελλάδα

Προς ΑΕΚ ο Βουγιούκας!

Σε συζητήσεις με την ΑΕΚ βρίσκεται ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι χωρίς ομάδα ύστερα από τη λύση της συνεργασίας του με τη Γαλατασαράι. Επαφή και με τον Πανιώνιο ο Έλληνας σέντερ!

Το φλερτ είχε ξεκινήσει πριν από περίπου 45 μέρες. Όταν ο Ιαν Βουγιούκας είχε πάρει τις αποσκευές του και είχε φύγει από την Τουρκία και την Γαλατά. Για καλή τύχη της ΑΕΚ, όμως, το φλερτ δεν είχε ολοκληρωθεί. Προς Θεού, μην παρεξηγηθούμε: ο Βουγιούκας ήταν και είναι πολύ καλός παίκτης.

Η ΑΕΚ, όμως, είχε πάρει στην θέση του τον Ποπς Μενσά-Μπονσού, ο οποίος «βγάζει μάτια» με την απόδοσή του. Αν η ΑΕΚ είχε πάρει τον Βουγιούκα, δεν θα είχε πάρει τον Μπονσού. Απλά τα πράγματα.

Ο χρόνος κύλησε και να πού ΑΕΚ και Βουγιούκας είναι πιθανό να συνεργαστούν. Η «Ένωση» χρειάζεται έναν ακόμη παίκτη κάτω από το καλάθι, ο 29χρονος σέντερ παραμένει ελεύθερος, οι δύο πλευρές ήρθαν σε επαφή και αύριο (30/1) ο περί ου ο λόγος θα πάει για προπόνηση αύριο στο ΟΑΚΑ.

Το ότι θα πάει για προπόνηση, δεν σημαίνει αυτομάτως και σύναψη συνεργασίας. Όλα, όμως, δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα πορευτούν, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Στον Βουγιούκα μίλησε χθες (28/1) και ο Πανιώνιος, ο οποίος ψάχνει για ψηλό παίκτη. Ο διεθνής σέντερ αποφάσισε, όμως, να πάρει τον δρόμο για το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Αν κάτι δεν πάει καλά με την «Ένωση», δεν αποκλείεται να καταλήξει στην Νέα Σμύρνη. Ο χρόνος θα δείξει.

Τόλης Κοτζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x