Βόλεϊ

Προς διάλυση το βόλεϊ της ΑΕΚ!

Δύσκολες ώρες για το γυναικείο τμήμα καθώς αποχωρεί η μία παίκτρια μετά την άλλη- Υπό παραίτηση ο Χρήστος Δούκας

Σε… μία κλωστή κρέμεται η συμμετοχή της ΑΕΚ στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να διαλυθεί ακόμα και το τμήμα, αν δεν γίνουν άμεσα κινήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr o μάνατζερ της ομάδας Χρήστος Δούκας σκέφτεται σοβαρά την παραίτηση, αφού σε επανειλημμένες οχλήσεις του προς την διοίκηση της ΑΕΚ έχει βρει κλειστές πόρτες.

Ο άνθρωπος που «έτρεχε» την ΑΕΚ στην καθημερινότητα της δεν έχει καμία ενημέρωση για τις προθέσεις της ερασιτεχνικής ως προς το τμήμα και όπως είναι λογικό η αβεβαιότητα μεγαλώνει μέρα με την μέρα.

Αποχωρούν Κουτάς- Αγγελόπουλος
Οι Κουτάς- Αγγελόπουλος που ήταν οι χρηματοδότες του τμήματος τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως έχουν διαμηνύσει ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν θα ασχοληθούν ξανά, το ίδιο και ο προπονητής Μανώλης Ρουμελιώτης, ο οποίος έχει απογοητευτεί και κουραστεί από τις περασμένες σεζόν.

Οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται στην διαδικασία διαμόρφωσης του ρόστερ της επόμενης χρονιάς, αλλά στην ΑΕΚ αντί να γίνεται σχεδιασμός, αποχωρεί η μία παίκτρια μετά την άλλη.

Κωνσταντινίδου, Κοσμά, Σπανού βρίσκονται μια… ανάσα από τον Παναθηναϊκό, η Ιβάνοβα δοκιμάζεται στη Γερμανία, η Τσοχατζή υπέγραψε στον ΑΟ Θήρας και οι υπόλοιπες αθλήτριες είναι ελεύθερες, αφού έχουν ολοκληρωθεί τα συμβόλαια τους και κανείς δεν τις έχει πλησιάσει για να ανανεώσουν.

Οι μόνες που έχουν δεσμεύονται με την «Ένωση» είναι οι 17χρονες Τοντάι και Μπελιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής.

Εκτός των παραπάνω η ερασιτεχνική σύμφωνα με πληροφορίες έχει αφήσει μεγάλο άνοιγμα, αφού κάποιες αθλήτριες έχουν να λαμβάνουν χρήματα από τον Δεκέμβριο, ενώ κλασικά το γηπεδικό είναι η… αχίλλειος πτέρνα.

Κίνδυνος τιμωρίας από CEV, EΟΠΕ
Ακόμα και αν ξεπεραστούν όλα αυτά, πάλι η ΑΕΚ κινδυνεύει να διαλυθεί αν δεν πληρώσει τα χρέη προς Μποροβίντσεκ- Κις, αφού είναι γνωστό ότι η υπόθεση έχει φτάσει στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Πριν λίγους μήνες η CEV με έγγραφο της έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σε όλες τις ελληνικές ομάδες ότι θα υπάρξει απαγόρευση μεταγραφών ξένων, αλλά λόγω αντιδράσεων -αφού θα την… πλήρωναν και οι φερέγγυες ομάδες- η ΕΟΠΕ ενδέχεται να επιβάλει ποινές μόνο στις ομάδες που έχουν δημιουργήσει το πρόβλημα.

Οπότε η ΑΕΚ -που δεν μπορεί έτσι και αλλιώς να αποκτήσει ξένες- κινδυνεύει να μην μπορεί να πάρει δελτία ούτε Ελληνίδων αθλητριών!

To καλοκαίρι του 2014 θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ είχε βρεθεί σε δεινή θέση και έσωσε την... παρτίδα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών στις 22 Αυγούστου και κατάφερε να κατέβει στο πρωτάθλημα, αποκτώντας πέντε αθλήτριες.

Τώρα τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα...

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x