Stoiximan Super League

Προς «γάμο» με Μπεν

Νέα επαφή είχε την Πέμπτη ο Ζήσης Βρύζας με την πλευρά του Μπεν για να δει τις προθέσεις του και φαίνεται ότι σύντομα θα ανακοινώσει την απόκτηση του ο ΠΑΟΚ. Χρειάζεται υπομονή για Μπλάνκο.

Οριστικές εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν άμεσα στο θέμα του Μοχάμεντ Μπεν στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ζήσης Βρύζας μίλησε με τον μάνατζερ του παίκτη της Βέροιας την Πέμπτη. Θέλησε να δει αν έχουν αλλάξει τα πλάνα του επιθετικού της Βέροιας, καθώς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και μπορεί πλέον να μιλήσει και επισήμως με όποιον σύλλογο θέλει για να κλείσει από τώρα για τη νέα σεζόν.

Με τη «βασίλισσα του Βορρά» υπάρχει προφορική συμφωνία για να αλλάξει «στρατόπεδο» από τώρα ο παίκτης, αλλά πρέπει να δοθούν τα χέρια και με τον ίδιο. Ο ποδοσφαιριστής αρέσει στον Άγγελο Αναστασιάδη. Εκτιμάται ότι σύντομα θα ανακοινώσει την απόκτηση του ο ΠΑΟΚ. Μόνο εκτός απροόπτου δεν θα μετακομίσει στην Τούμπα ο Μπεν.

Νεότερα για τον Σεμπάστιαν Μπλάνκο δεν υπάρχουν. Δεν έχει κλείσει η υπόθεση ούτε θετικά, ούτε αρνητικά και όπως φαίνεται θα καθυστερήσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Νωρίτερα θα υπάρξουν νεότερα για τον Μπεν απ’ ότι για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

«Καθαρίζουν» με Νίκη Βόλου

Κόντρα σε Νίκη Βόλου θα εκτίσουν τελικά την ποινή τους οι Στέφανος-Κλάοιυς Αθανασιάδης και Δημήτρης Παπαδόπουλος. Οι δύο επιθετικοί του ΠΑΟΚ έχουν μαζέψει κίτρινες κάρτες και ξεκαθαρίστηκε ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αν και η ομάδα της Μαγνησίας θα χάσει στα χαρτιά με 3-0 αυτό το ματς, αλλά και όσα της έχουν απομείνει έως το τέλος του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x