Ιταλία

Προς Ίντερ ο Ρολάντο

Την καριέρα του στην Ίντερ θα συνεχίσει ο Ρολάντο, καθώς όπως θα ανακοίνωσε ο ατζέντης του, Πεπίνο Τίρι, θα δοθεί δανεικός στους «νερατζούρι» από την Πόρτο.

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Ρολάντο από την Πόρτο στην Ίντερ, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Πεπίνο Τίρι.

Ο παίκτης αναμένεται να βρεθεί στο Μιλάνο την Παρασκευή, ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 28χρονος αμυντικός θα συνεργαστεί και πάλι με τον Βάλτερ Ματσάρι, μετά το πέρασμά του από τη Νάπολι στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν.

«Ο παίκτης θα πάει στην Ίντερ ως δανεικός και θα υπάρξει και οψιόν αγοράς του, η οποία θα είναι ύψους 4-5 εκατομμυρίων ευρώ», ήταν αρχικά τα λόγια του ατζέντη του Ρολάντο.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ειδικά αν σκεφτεί κανείς τους διαθέσιμους παίκτες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Τα εύσημα για αυτή την μεταγραφή θα πρέπει να τα πάρει ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, ο Μάρψο Μπράντσα, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που έκλεισε την συμφωνία, καθώς οι πολύ καλές σχέσεις του με το Πίντο Ντα Κόστα έκαναν την διαφορά».

Επιμέλεια: Άλκης Κακολύρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x