Γαλλία

Προς Παρί ο Ντάνι Άλβες

Κατά 99% στην Παρί Σεν Ζερμέν φέρνει απ’ του χρόνου τον Ντάνι Άλβες η γαλλική «Equipe», την ώρα που ο παίκτης έκανε δηλώσεις... φυγής απ’ την Μπαρτσελόνα.

Όλο και πιο κοντά δείχνει η μεταγραφή του Ντάνι Άλβες στην Παρί Σεν Ζερμέν. Εδώ και καιρό, ο Βραζιλιάνος μπακ αποτελεί τον διακαή πόθο των Παριζιάνων και βάσει των όσων αναφέρει η «Equipe», ο παίκτης κατά 99% θα μετακομίσει στη Γαλλία!

Το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι (2015), ωστόσο είναι δεδομένο πως ο διεθνής άσος θέλει περισσότερα λεφτά για να παραμείνει στην Βαρκελώνη, κάτι που δεν φαντάζει και τόσο πιθανό να συμβεί. Μάλιστα, με δηλώσεις που έκανε, φρόντισε να... φουντώσει τα σενάρια αποχώρησής του, λέγοντας χαρακτηριστικά και με νόημα: «Στη Μπαρτσελόνα γνωρίζουν τι θέλω. Για να παραμείνω, θα πρέπει πάνω απ' όλα να αλλάξει η ενέργεια που υπάρχει στην ομάδα».

Είναι δεδομένο πως οι πρωταθλητές Γαλλίας τον θέλουν και μπορούν να του προσφέρουν καλύτερες οικονομικές συνθήκες, ενώ και οι «μπλαουγκράνα» δεν θα έλεγαν «όχι» σε μια καλή πρόταση. Και μάλλον και ο Ντάνι Άλβες ψάχνει το τελευταίο «δυνατό» συμβόλαιό του, έχοντας πλέον «πατήσει» στα 31.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x