F1

Προστ: «Σπουδαίος πρωταθλητής ο Φέτελ»

O Άλεν Προστ έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Σεμπάστιαν Φέτελ για την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου τίτλου του, με τον οποίο ισοφάρισε το ρεκόρ του.

Τα συγχαρητήρια και τις ευχές για ανάλογη συνέχεια έδωσε ο Άλεν Προστ στον Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο πρώην πιλότος τόνισε πως χάρηκε που ο Γερμανός ισοφάρισε το ρεκόρ του με την κατάκτηση του τέταρτου Παγκόσμιου τίτλου.

Ακόμη, ο Προστ χαρακτήρισε σπουδαίο πρωταθλητή τον Φέτελ και προέβλεψε πως στη συνέχεια θα έρθουν περισσότεροι τίτλοι για τον πιλότο της Red Bull.

«Είμαι χαρούμενος που είδα τον Σεμπάστιαν να παίρνει τον τίτλο σήμερα. Είναι ένας σπουδαίος πιλότος και είχε πολύ ωραίες νίκες φέτος, κάποιες ήταν οι καλύτερες στην καριέρα του. Στη Σιγκαπούρη είναι μια από αυτές. Μπορείτε να δείτε πόσο μεθοδικός είναι στις προσεγγίσεις του, έχει χτίσει μια πολύ δυνατή ομάδα δίπλα του που είναι 100% αφοσιωμένη στο αποτέλεσμα. Είναι ένας σπουδαίος πρωταθλητής και δεν νομίζω πως αυτός θα είναι ο τελευταίος τίτλος του. Είναι σε μία καλή ομάδα και ακόμη είναι πολύ νέος. Χάρηκα που τον είδα να ισοφαρίζει τους δικούς μου τέσσερις τίτλους. Του εύχομαι τα καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x