Πόλο

Προσθαφαιρέσεις στη Βουλιαγμένη

Με δυο μεταγραφές και μια αποχώρηση συνεχίστηκε την Τρίτη η ζωή στην ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης.

Οι «μπέμπηδες» ανακοίνωσαν την απόκτηση των Κώστα Γούβη και Νίκου Κουλιεράκη, όπως και τη λύση της συνεργασίας με τον Μάνθο Βουλγαράκη.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις:

«Ο ΝΟΒ ανακοινώνει την αποχώρηση του Μάνθου Βουλγαράκη από την ομάδα των ανδρών. Ο διεθνής φουνταριστός ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2010, αποτελώντας μια από τις πρώτες μεταγραφές του Τεό Λοράντου. Έχοντας όλη αυτή την περίοδο το ρόλο του βασικού φουνταριστού, συνεισέφερε σημαντικά στη σταδιακή άνοδο της ομάδας μας την πρώτη σεζόν, πολύ περισσότερο στο περυσινό νταμπλ, αλλά και στη φετινή πορεία.

Παράλληλα με το αγωνιστικό σκέλος, ο Μάνθος ήταν ένα από τα σημαντικότερα μέλη της ομάδας μας και εκτός νερού, τιμώντας τα χρώματα του Ομίλου με το ήθος και την προσωπικότητά του. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσωπική του ζωή και τη συνέχεια της καριέρας του και ελπίζουμε να παραμείνει κοντά στο ΝΟΒ».

«Ο ΝΟΒ ανακοινώνει την επιστροφή του Νίκου Κουλιεράκη στην ανδρική μας ομάδα. Ο Νίκος, μετά από τρία επιτυχημένα χρόνια στον ΝΟΒ (2009-12), αποχώρησε πέρυσι δίνοντας προτεραιότητα στις σπουδές του. Έπειτα από ένα χρόνο απουσίας, επιστρέφει για να καλύψει και πάλι τη θέση του φουνταριστού. Τον καλωσορίζουμε ξανά και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες».

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον Κωνσταντίνο Γούβη. Ο διεθνής αθλητής, που τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνιζόταν με τη γερμανική Ντούισμπουργκ, υπέγραψε συμβόλαιο 3ετούς διάρκειας με την ομάδα μας. Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στην οικογένεια του Ομίλου και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με το σκουφάκι του ΝΟΒ».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x