Βόλεϊ

Πρόστιμα από Κοντονή σε ΠΑΟΚ, Ηρακλή

«Καμπάνες» έριξε ο Σταύρος Κοντονής στα ΤΑΑ ΠΑΟΚ και Ηρακλής, εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών τους σε περυσινά ματς της Volley League.

Όπως ενημέρωσε την ΕΣΑΠ, ο Υφυπουργός αθλητισμού επέβαλε στον "Δικέφαλο" 10.000 ευρώ πρόστιμο για τα όσα έκαναν οι οπαδοί του στον τέταρτο τελικό κόντρα στον Φοίνικα Σύρου στην Πυλαία και 15.000 πρόστιμο στον "Γηραιό" για τη συμπεριφορά των «κυανόλευκων» στον αγώνα με τους πρωταθλητές στη Μίκρα.

Και στις δύο περιπτώσεις, ο Κοντονής αναφέρει ότι τα συγκεκριμένα ΤΑΑ δεν φέρουν μόνο ευθύνη για τη δημιουργία των επεισοδίων, αλλά τους καταλογίζει και «υπαιτιότητα, καθώς δεν μπόρεσαν να ελέγξουν μερίδα φανατικών οπαδών τους, οι οποίοι προέβησαν σε πράξεις βίας και εκφοβισμού των αθλητών και συνοδών της αντίπαλης ομάδας, εξακολουθητικά, προκαλώντας εξ’ αντικειμένου κίνδυνο, κλίμα φόβου και ανασφάλειας για τη σωματική ακεραιότητα και την υγεία τους».

Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ αναφέρεται η ρίψη κροτίδας δυνατού κρότου αριστερά των πάγκων με κίνδυνο να τραυματιστούν αθλητές και συνοδοί των «πειρατών» και η ρίψη μπουκαλιών προς τους αθλητές των νησιωτών.

Για τον Ηρακλή, αναφέρεται ότι οι οπαδοί συνέχισαν τη συμπεριφορά τους εξακολουθητικά, παρά τις συνεχείς συστάσεις από τα μεγάφωνα και τις επανειλημμένες διακοπές της συνάντησης, ενώ πριν την έναρξη υπήρξε συμπλοκή 150 ατόμων με διμοιρία των ΜΑΤ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x