Stoiximan Super League

«Καμπάνα» στον ΟΦΗ

Το χέρι στην τσέπη θα κληθεί να βάλει ο ΟΦΗ για την μη κατάθεση εγγυητικής επιστολής. Πρόστιμο επίσης για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Η Super League ανακοίνωσε τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής για τις ομάδες που είχαν κληθεί σε απολογία.

Πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλει η ΠΑΕ ΟΦΗ για την μη κατάθεση εγγυητικής επιστολής στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με αποτέλεσμα να μην εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, οι Κρητικοί κλήθηκαν να καταβάλουν πρόστιμο 10.000 ευρώ, ενώ με πρόστιμα από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League τιμωρήθηκαν επίσης οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ και Πανιώνιος (η απόφαση αφορά την 5η αγωνιστική).


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων διακοσίων ευρώ

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ

Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ

* Στην υπόθεση ΠΑΕ Πανιώνιος, Ε. Φιλλιπής δόθηκε προθεσμία κατάθεσης υπομνήματος.


ΠΑΕ ΟΦΗ: «Κατόπιν του πορίσματος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που περιέχεται στο από 12-8-2014 Απόσπασμα Πρακτικού της Επιτροπής αυτής και της μη χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, καλείσθε προς απολογία ενώπιόν μας την 28-8-2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00, σύμφωνα με τις διατάξεις του Παραρτήματος Α΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ»: «Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την παράβαση που της αποδίδεται με την από 4/9/14 απόφαση της Ε.Ε.Α. (Μη κατάθεση εγγυητικής επιστολής - Παράρτημα Α του Π.Κ. της ΕΠΟ). Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ την χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ».

*Οι υποθέσεις ΠΑΕ Πανιώνιος (Ε.Ε.Α) και ΠΑΕ ΑΟΚ (Ε.Ε.Α.) αναβλήθηκαν.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 5η αγωνιστική

ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x