Βόλεϊ

Πρόστιμο στο ΤΑΑ Ολυμπιακός

Με πρόστιμο 500 ευρώ τιμωρήθηκε το Σάββατο από τον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ το ΤΑΑ Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό στου Ρέντη για την κανονική περίοδο της Volley League.

Αναλυτικά: «Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ εξέδωσε την ακόλουθη απόφαση:
Έχοντας υπ’ όψη τις διατάξεις των άρθρων 1, 11, 14, 15, 17, 18, 22, 26, 37 και 38 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της Ε.Σ.Α.Π.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τους ισχυρισμούς του εγκαλούμενου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.", όπως αναπτύχθηκαν αναλυτικά από τον πληρεξούσιο δικηγόρο και από την εκτίμηση των εγγράφων της σχηματισθείσας δικογραφίας (φύλλο αγώνα και το έντυπο καταγραφής Κομισάριου αγώνα), επιβάλλει στο ως άνω σωματείο χρηματικό πρόστιμο ποσού πεντακοσίων (500,00) ευρώ λόγω ομαδικών υβριστικών συνθημάτων κατά αθλητή (άρθρα 17§2Α περ. β’ και 26§5 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ), λαμβάνοντας κυρίως υπ’ όψη ότι, μετά τις αναγκαίες συστάσεις, δεν χρειάστηκε να διακοπεί ο αγώνας πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό ή να εκκενωθεί το γήπεδο (βλ. φύλλο αγώνα).

Σημειώνεται, ότι το εγκαλούμενο σωματείο δεν έχει υποπέσει στο ίδιο ως άνω παράπτωμα κατά τη διάρκεια της αυτής αγωνιστικής περιόδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x