Βόλεϊ

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό

Πρόστιμο 1000 ευρώ επεβαλε στον Παναθηναϊκό το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ, για όσα έγιναν στο ματς των «πρασίνων» κόντρα στην Παναχαϊκή.

Χίλια ευρώ πρόστιμο θα πληρώσει ο Παναθηναϊκός για όσα αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνα του ματς των «πρασίνων» κόντρα στην Παναχαϊκή.

Το πρόστιμο αφορά τη συμπεριφορά των οπαδών του στο συγκεκριμένο ματς, ενώ στην ανακοίνωση της ΕΣΑΠ αναφέρεται και η ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβληθεί στο «τριφύλλι» λόγω των οφειλών στον Στάθη Ντονά.

Αναλυτικά:

«Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ (ΜΠΟ/ΕΣΑΠ) δικάζοντας με βάση τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα και στην έκθεση του κομισάριου του αγώνα Παναθηναϊκός - Παναχαϊκή για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ και λαμβάνοντας τα όσα αναφέρονται στο απολογητικό υπόμνημα που κατατέθηκε από 17/1 επιβάλει πρόστιμο 1.000 Ευρώ για την συμπεριφορά των οπαδών του στον συγκεκριμένο αγώνα στις 17 Ιανουαρίου 2014.

Την απαγόρευση μετγραφών από το ΤΑΑ Παναθηναϊκός για όσο χρόνο παραμένει ανεκτέλεστη η τελεσίδικη απόφαση υπ/αριθμόν 23/2013 της Πρωτοβάθμιας ΕΕΟΔΑΠ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x