Βόλεϊ

Προσωρινή διοίκηση στην ΕΟΠΕ, στο World League η Εθνική βόλεϊ

Με την εκλογή της νέας προσωρινής διοίκησης της ΕΟΠΕ, ολοκληρώθηκε την Τρίτη η συνεδρίαση του ΔΣ της ελληνικής ομοσπονδίας βόλεϊ.

Στην έναρξη της διαδικασίας εκλέχθηκε πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης ο Γιώργος Καραμπέτσος, Α’ Αντιπρόεδρος ο Κώστας Χαριτωνίδης, Β’ Αντιπρόεδρος ο Τάκης Αντωνόπουλος, Γενικός Γραμματέας ο Νεκτάριος Χαλβατζής και Ταμίας ο Αναστάσιος Πασπάλας.

Αναλυτικά, τα μέλη της προσωρινής διοίκησης είναι τα εξής: Καραμπέτσος, Χαριτωνίδης, Μελισσουργός, Αντωνόπουλος, Χαλβατζής, Κογκαλίδης, Μαυρομάτης, Μαργαρίτης, Κυριακίδης, Στουραΐτης, Κωνστανταράκης, Ορφανίδης, Πασπάλας, Σιδέρης, Δραχτίδης, Σύλλας, Βλάχος Χαριτίδου, Καζάκου, Κρίμπα και Καλουδιώτη.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, το ΔΣ ενημερώθηκε ότι η FIVB ενέκρινε τη συμμετοχή της Εθνικής ανδρών στο World League 2017, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να αγωνίζεται σε δύο τουρνουά στην Ισπανία και την Εσθονία.

Μάλιστα, η παγκόσμια ομοσπονδία ανακοίνωσε και το πρόγραμμα της επόμενης διοργάνωσης, με την Ελλάδα να συμμετέχει στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας.


Αναλυτικά:

3ο Γκρουπ
2-4 Ιουνίου
Α όμιλος (Ισπανία): Ελλάδα, Μεξικό, Ισπανία, Κατάρ
Β όμιλος (Μαυροβούνιο): Ταϊπέι, Τυνησία, Μαυροβούνιο, Εσθονία
C όμιλος (Αυστρία): Αυστρία, Γερμανία, Καζακστάν, Βενεζουέλα

9-11 Ιουνίου
Dόμιλος (Εσθονία): Ελλάδα, Βενεζουέλα, Εσθονία, Κατάρ
Ε όμιλος (Τυνησία): Ταϊπέι, Τυνησία, Μαυροβούνιο, Καζακστάν,
Fόμιλος (Γερμανία): Αυστρία, Γερμανία, Ισπανία, Μεξικό

* Το Final 4 θα γίνει 16-18 Ιουνίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x