Betmasters

Πρόταση με Μονακό και Τουρκία

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τη νίκη των Μονεγάσκων επί της Λιλ και το θετικό ξεκίνημα της Εθνικής Τουρκίας στο πρώτο τζάμπολ του Μουντομπάσκετ.

Η αναμέτρηση του τρίτου ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ισπανίας, ανάμεσα σε Νέα Ζηλανδία και Τουρκία, έχει χαμηλό χάντικαπ στην ομάδα από την Ωκεανία κι αυτό γιατί οι Τούρκοι δεν πείθουν κανέναν. Μπήκαν στη διοργάνωση με wild card, στα φιλικά τα πήγαν άσχημα, όμως το πλεονέκτημα των 5,5 πόντων με τους Νεοζηλανδούς το έχουν για μία σειρά από λόγους.

Πέραν του Κερκ Πένι, άντε και του Κόρι Ουέμπστερ, η Νέα Ζηλανδία δεν έχει να παρατάξει κάτι άλλο σπουδαίο. Αν της μπουν τα τρίποντα μπορεί να κάνει ζημιές, αλλά πόσο σοβαρή παράμετρος είναι αυτή για να την εμπιστευτούμε για κάτι καλό στη διοργάνωση; Η ψυχή της ομάδας του Νέναντ Βούσινιτς αποτελεί κάτι δεδομένο, μια και είναι πάντα... φτιαγμένοι οι Νεοζηλανδοί στις μεγάλες διοργανώσεις. Μετά τα σερί... χαστούκια όμως, η Τουρκία θα είναι υποψιασμένη.

Υπερέχει σε όλες τις θέσεις, με παίκτες που γνωρίζουν καλύτερα το μπάσκετ. Οι Τούρκοι είναι μία από τις επόμενες παγκόσμιες δυνάμεις στο σπορ και σε εθνικό και σε συλλογικό επίπεδο. Ρίχνουν χρήμα με ουρά οι ομάδες τους και η Εθνική σε λίγα χρόνια θα έχει Πρωταθλητές Ευρώπης σε μικρές ηλικίες! Όσον αφορά το παρόν ο Αταμάν δεν έχει την καλύτερη ομάδα, αλλά ποια Ουκρανία, ποια Δομινικανή Δημοκρατία, ποια Φινλανδία και ποια Νέα Ζηλανδία μπορεί να τρομάξει τούς Τούρκους!

Το 5,5 των Νεοζηλανδών είναι ένα αβαντάζ που ξεπερνιέται. Θα το ντουμπλάρουμε με τη νίκη της Μονακό, που τη βρίσκουμε ξανά σε καλή απόδοση απέναντι στη Λιλ. Μετά την πρώτη νίκη στο Σαμπιονά οι Μονεγάσκοι του Λεονάρντο Ζαρντίμ καλούνται να πετύχουν την παρθενική τους για φέτος στο Πριγκιπάτο. Η Λιλ αποκλείστηκε εύκολα από την Πόρτο, για το Τσάμπιονς Λιγκ, έχει θέμα στα στόπερ και οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο διαδοχικά παιχνίδια με παράπονα από τη διαιτησία. Καυτή έδρα δεν έχουν, όμως στο 1,80 τούς ρισκάρουμε ξανά.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

704. ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (+5,5) - ΤΟΥΡΚΙΑ: 2 (1,75)
249. ΜΟΝΑΚΟ - ΛΙΛ: 1 (1,80)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x