Προτεινόμενα

Φορτούνης και Τζέκο για… σκόρερ

Με δύο «ειδικές» επιλογές θα πορευτούμε στο ματς της Εθνικής μας με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε με το δεξί την πορεία της στα προκριματικά του EURO 2020, αφού πέρασε από τη Βαντούζ και τώρα πάει στη Ζένιτσα για να παίξει ένα καθοριστικό ματς κόντρα στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Άγγελου Αναστασιάδη καθοδηγήθηκε μαεστρικά από τον Κώστα Φορτούνη στο ματς με το Λιχτενστάιν, με τον μέσο του Ολυμπιακού να βρίσκεται πολλές φορές σε θέση βολής και να πετυχαίνει το πρώτο γκολ. Όσοι πόνταραν στο γκολ του Φορτούνη στο Pamestoixima.gr πήραν ακόμα μεγαλύτερα κέρδη. Η προσφορά του Pamestoixima.gr στον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με το Λιχτενστάιν ήταν για να πετύχει γκολ ο Φορτούνης.

Τώρα περιμένουμε από τον 27χρονο χαφ να πραγματοποιήσει μία ακόμα αντίστοιχη εμφάνιση και να… βρει ξανά δίχτυα. Άλλωστε, αναμένεται να είναι ο κύριος εκφραστής των επιθετικών ενεργειών της Εθνικής μας, ενώ θα εκτελεί και τις στημένες μπάλες. Σε απόδοση 4.50 στο Pamestoixima.gr το να σκοράρει ο Φορτούνης στην αναμέτρηση με τη Βοσνία.

Από την άλλη πλευρά, ο Έντιν Τζέκο αποτελεί το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας του και θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στους αντίπαλους αμυντικούς. Ο 33χρονος στράικερ είναι κίνδυνος-θάνατος μέσα στην περιοχή και αποτελεί τη βασική επιλογή για anytime σκόρερ από τους Βόσνιους. Σε απόδοση 2.50 στο Pamestoixima.gr.

Τζέκο και Φορτούνης σκοράρουν οποιαδήποτε στιγμή στο Βοσνία - Ελλάδα με ενισχυμένες αποδόσεις*. *Όροι και προϋποθέσεις.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x