Προτεινόμενα

Save the Day από την Anytime: H σημασία της οδικής ασφάλειας

Μια εκπαιδευτική εμπειρία με στόχο την οδική ασφάλεια και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Σε μια εκδήλωση με πολλές θετικές προεκτάσεις, που αφορά την οδική ασφάλεια και την ασφαλή οδήγηση βρεθήκαμε πρόσφατα στο κέντρο οδικής ασφάλειας Driving Academy στο Μαρκόπουλο Park.

Η πρωτοβουλία «Save the Day» από την Anytime, το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης που εστιάζει στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, με κύριο στόχο τη μηδενική απώλεια ανθρώπινων ζωών στον δρόμο, δημιούργησε για όλους τους παρευρισκόμενους μια ανεπανάληπτη διαδραστική εμπειρία, η οποία μας έβαλε σε σκέψεις ώστε να αναθεωρήσουμε τις οδηγικές μας συνήθειες.

ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ANYTIME by INTERAMERICAN

Μαζί με τους νικητές του διαγωνισμού Save the Day από την Anytime, ζήσαμε μαζί μια ολοκληρωμένη εμπειρία αφιερωμένη στην οδική ασφάλεια. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρακολούθηση ενός ολοκληρωμένου σεμιναρίου από τους instructors του Driving Academy, όπου απαντήθηκαν πολλές απορίες σε ερωτήματα που απασχολούν τους οδηγούς, ενώ δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές για τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε ενώ οδηγούμε.

Παράλληλα, στη σύγχρονη πίστα του Driving Academy, μας δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσουμε ακόμα περισσότερο το αυτοκίνητό μας οδηγικά, καθώς και τα αντανακλαστικά του σε δύσκολες καταστάσεις ακόμα και σε βρεγμένο οδόστρωμα. Αυτή η εμπειρία, μας προσέφερε ακόμα περισσότερη γνώση, αλλά και τρόπους που μπορούμε μέσω της οδηγικής μας συμπεριφοράς να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε περιστατικό αντιμετωπίσουμε… on the road.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, αυτό που αποκομίσαμε όλοι είναι η σημαντικότητα της εκπαίδευσης των νεαρότερων ηλικιών, αλλά και η σημασία της επανεκπαίδευσης των έμπειρων οδηγών για τις αρχές της ασφαλούς οδήγησης, ώστε να μειωθούν τα περιστατικά στο δρόμο, είτε πρόκειται για μικροατυχήματα από απροσεξία του οδηγού, είτε για πιο σοβαρά περιστατικά.

Η Anytime αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα των παραπάνω, εξελίσσει με επόμενες ενέργειες την πρωτοβουλία «Save the Day», όπως προβολή ενημερωτικών μηνυμάτων στους συρμούς του μετρό, εκπαιδευτικά προγράμματα οδικής ασφάλειας για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενημερωτικές καμπάνιες στα social media, ενώ θα δοθούν σημαντικές υπηρεσίες στους ασφαλισμένους της Anytime, που σκοπό θα έχουν την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.



Μάθετε περισσότερα για τη δράση Save the Day της Anytime εδώ:
Save the Day Anytime

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x