Προτεινόμενα

Ταμείο με τρεις επιλογές στον «τελικό» της Εθνικής!

Ώρα… τελικού για την Ελλάδα! Η Εθνική μας ομάδα υποδέχεται την Ολλανδία (21:45) στη Νέα Φιλαδέλφεια και ψάχνει τη νίκη που θα την φέρει μία ανάσα από την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024!

Η μεγάλη νίκη στην Ιρλανδία (2-0), σε συνδυασμό με τη νέα ήττα των Ολλανδών από τους Γάλλους (2-1) διαμόρφωσε ξεκάθαρα δεδομένα στον δεύτερο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024. H Ελλάδα πήρε προβάδισμα τριών πόντων από τους «oράνιε» (έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο) και τώρα έχει μπροστά της μία σπουδαία ευκαιρία για να κυνηγήσει την υπέρβαση της πρόκρισης στα τελικά του Euro 2024 από την διαδικασία των προκριματικών.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, θα παίξει μπροστά στους φιλάθλους της και θα αντιμετωπίσει μία ομάδα με πάρα πολλά προβλήματα, η οποία – με βάση τις δηλώσεις του Ρόναλντ Κούμαν) θα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της και την ισοπαλία. Αυτό αποτελεί πάντα εμπόδιο στο mindset των ποδοσφαιριστών και οι γηπεδούχοι, που έχουν και το μεγαλύτερο κίνητρο, μπορούν να κυνηγήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα και να παραμείνουν ζωντανοί στο όνειρο για την πρόκριση. Η διπλή ευκαιρία σε άσο και ισοπαλία βρίσκεται σε απόδοση 1.90.

Για να συμβεί αυτό, η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ θα προσέξει ιδιαίτερα στην άμυνά της και θα προσπαθήσει να  χτυπήσει στην «κόντρα», κάτι που αποτελεί ένα από τα αδύνατα σημεία των Ολλανδών. Η Εθνική θα περιμένει πίσω από την μπάλα και αυτό σίγουρα θα επηρεάσει το τέμπο του αγώνα, με το Under 2.5 γκολ να συναντάται σε απόδοση 1.77.

Τέλος, είναι ξεκάθαρο ότι ο Γιώργος Μασούρας διανύει περίοδο μεγάλης αγωνιστικής φόρμας. Ο έμπειρος εξτρέμ κινείται εξαιρετικά ανάμεσα στις γραμμές, πατά περιοχή και σίγουρα μπορεί να απειλήσει την εστία των Ολλανδών. Το ενδεχόμενο o Γ.Μασούρας να καταγράψει μία (ή και παραπάνω) τελική στην εστία βρίσκεται σε απόδοση 2.10.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του μεγάλου αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x