Προτεινόμενα

Τετράδα για τις ελληνικές ομάδες με απόδοση πάνω από 20.00!

Μοναδικό το φαινόμενο της Πέμπτης κατάλληλο μόνο για ποδοσφαιρόφιλους!

Οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στους ομίλους του Europa League, ενώ και ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στη «μάχη» του Conference League.

Στο ΟΑΚΑ (19:45) αναμένεται κοσμοσυρροή και ο Παναθηναϊκός φιλοδοξεί απέναντι στη Βιγιαρεάλ να επιβεβαιώσει ότι επέστρεψε δριμύτερος στους ομίλους. Οι «πράσινοι», μετά τη σεζόν 2016/17 βρίσκονται εκ νέου σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θέλουν να εκμεταλλευτούν την αστάθεια που παρουσιάζει η Βιγιαρεάλ. Οι Ισπανοί ακόμα ψάχνονται και στις αρχές του μήνα άλλαξαν προπονητή με τον Πατσέτα να αντικαθιστά τον Κίκε Σετιέν.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να επιβάλει τον ρυθμό του πάνω στο χορτάρι και ο Γιοβάνοβιτς στο 7ο φετινό του ευρωπαϊκό ματς θα παίξει και πάλι «σφικτά» στο πρώτο μέρος. Ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 2.20.

 Στις 22.00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φράιμπουργκ για τον πρώτο όμιλο του Europa League. Το «μομέντουμ» μοιάζει ιδανικό για τους «ερυθρόλευκους» μέσα στο «καυτό» Καραϊσκάκη. Οι Γερμανοί αντιμετωπίζουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και ακόμη οι μηχανές τους υπολειτουργούν. Αντίθετα, οι Πειραιώτες είναι φέτος αήττητοι σε Ελλάδα και Ευρώπη (6 νίκες, 2 ισοπαλίες) και στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ (1-1) επανεμφάνισαν τις επιθετικές τους αρετές. Σκορ οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα 1-0 σε απόδοση 2.05.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ έχει δύσκολη αποστολή με την Μπράιτον στην Αγγλία στην πρεμιέρα του Β΄ ομίλου. Η «Ένωση» αντιμετωπίζει αρκετές απουσίες στο κέντρο της άμυνας (εκτός Βίντα, Μουκουντί), την ώρα που η αγγλική ομάδα αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και προέρχεται από μεγάλη νίκη (3-1) επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα επιθετικά όπλα της Μπράιτον θα δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα στην «Ένωση» και ο Ιάπωνας Μιτόμα είναι παίκτης «κλειδί» για την ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι. Anytime σκόρερ Μιτόμα σε απόδοση 2.25.

Ο ΠΑΟΚ στην εκκίνηση του 7ου ομίλου στο Conference League αντιμετωπίζει στην Φινλανδία την Ελσίνκι. Ο «δικέφαλος του Βορρά υπερέχει στον τομέα της εμπειρίας των γηπεδούχων, οι οποίοι έχουν στα πόδια τους 23 επίσημα ματς και οδηγούν την κούρσα στην «Veikkausliiga». Η Ελσίνκι μέσα στην έδρα της θα παίξει επιθετικά, όμως ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και έχει την ποιότητα για να σκοράρει. Goal/Goal και Over 2.5 σε απόδοση 2.20!

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x