Προτεινόμενα

Θα ανοίξει το σκορ στο ντέρμπι του κυπέλλου Αγγλίας ο Ιγκουαϊν;

Το ντέρμπι Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει στη φάση των «16» του κυπέλλου Αγγλίας.

Η Τσέλσι, μετά τη συντριβή της με 6-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες για να προχωρήσει στο κύπελλο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ γνώρισε την πρώτη ήττα με τον Σόλσκιερ στον πάγκο της, με 0-2 από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League. Στον αγώνα πρωταθλήματος η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν ισόπαλες με 2-2.

Η προσφορά του Pamestoixima.gr με ιδιαίτερη ανταγωνιστική απόδοση, στο ντέρμπι Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22:00) στο Stamford Bridge, είναι για το πρώτο γκολ από τον Γκονσάλο Ιγκουαϊν. Το νέο απόκτημα της Τσέλσι έχει πετύχει 2 γκολ στην Premier League στον αγώνα με τη Χάντερσφιλντ, όπου άνοιξε το σκορ. Θα καταφέρει να σημειώσει το πρώτο γκολ και στο ντέρμπι του κυπέλλου;

Ο Ρονάλντο έχει πετύχει το πρώτο γκολ σε 7 αγώνες της Serie A

Στη Serie A η Γιουβέντους κάνει … περίπατο. Είναι αήττητη με 20 νίκες και 3 ισοπαλίες κι έχει πάρει διαφορά 11 βαθμών από τη δεύτερη Νάπολι. Απόψε, στις 21:30, υποδέχεται τη Φροζινόνε, με στόχο μία ακόμα νίκη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Προηγείται στον πίνακα των σκόρερ με 18 γκολ. Έχει βρει δίχτυα σε 14 παιχνίδια και σε 7 ματς πέτυχε το πρώτο γκολ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, στο σημερινό αγώνα Γιουβέντους-Φροζινόνε, για το πρώτο γκολ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Και στο ματς του πρώτου γύρου, όπου η Γιουβέντους κέρδισε με 2-0, ο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ.

Ο Χατζηγιοβάνης έχει σημειώσει 3 γκολ στη Super League

Στη Super League ο Παναθηναϊκός θέλει να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας για να εκτίσει την ποινή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού. Έχασε έδαφος μετά την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θέλει πάση θυσία τη νίκη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο (19:00) στο ΟΑΚΑ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, στον αγώνα Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης, στο ειδικό στοίχημα για να σκοράρει ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Έχει πετύχει 3 γκολ στο πρωτάθλημα, τα 2 με πέναλτι στα εκτός έδρας ματς με τη Λάρισα και τον Άρη και το τρίτο στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x