Δραστηριότητες

Πρότυπα γυναίκες στα βραβεία ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ 2014

Σε μια λαμπερή εκδήλωση, στο κατάμεστο από κόσμο Αίθριο της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά, πραγματοποιήθηκε η απονομή των «ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ».

Τα βραβεία θεσμοθέτησε το «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ», o Όμιλος Γυναικών Πειραιά για τις Τέχνες, τα Γράμματα, τον Πολιτισμό, τις Επιστήμες, με σκοπό να αναδείξει γυναίκες πρότυπα, να ενθαρρύνει τις γυναίκες προς τη δημιουργία και να τιμήσει ξεχωριστές προσωπικότητες.

Τα Βραβεία έλαβαν κατά σειρά απονομής:

Βραβείο Επιστήμης: Ευαγγελία Τσουκαλά - Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παλαιοντολογίας στο Α.Π.Θ. για το σημαντικό ανασκαφικό και ερευνητικό της έργο στην Δυτική Μακεδονία. Το βραβείο έδωσε ο Γιώργος Θεοδώρου, Διδάκτωρ Παλαιοντολογίας - Στρωματολογίας και διευθυντής του Μουσείου Παλαιοντολογίας Γεωλογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Βραβείο Πολιτισμού: Βίκυ Μπαφατάκη, αρχαιολόγος – επικοινωνιολόγος, γενική γραμματέας των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca στο Βατικανό, για την εθελοντική προσφορά της στον Πολιτισμό και στις διαπολιτισμικές σχέσεις των λαών και ως διεθνής πρέσβειρα του Ελληνικού Πολιτισμού, που συστήνει την Ελλάδα και σπουδαίους Έλληνες στο Εξωτερικό. Το βραβείο έδωσε ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x