Betmasters

Προϋποθέσεις νίκης για τη Γιουνάιτεντ

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr την επικράτηση της Μάντσεστερ, στο Λονδίνο, επί της Γουέστ Χαμ που θα της δώσει τη δυνατότητα να πλησιάσει τη δεύτερη θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Μετά και τα αποτελέσματα του Σαββάτου (7/2) στην Αγγλία, θα πρέπει να κάνει εγκλήματα η Τσέλσι για να χάσει αυτόν τον τίτλο. Ωστόσο μαίνεται η μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ και την κατάταξη από τη δεύτερη έως την τέταρτη θέση, με την ομάδα του Λούις φαν Χάαλ να έχει μία εξαιρετική δυνατότητα να κερδίσει τη Γουέστ Χαμ και να πλησιάσει στους -3 πόντους τη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι.

Όσο Άρσεναλ και Λίβερπουλ είναι εκτός της προνομιούχου τετράδας και κοντά στη βαθμολογία, δεν υπάρχει σιγουριά για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ για κανέναν! Οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει από σχετικά νωρίς την απεμπλοκή τους από τα κάτω κλιμάκια της βαθμολογίας και, λογικά, θα καταλήξουν κάπου στη μέση του πίνακα. Ο Άντι Κάρολ χτύπησε στο γόνατο κι επειδή όποιος έχει καεί από τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι, δύσκολα θα τον ρισκάρει ο Σαμ Άλαρνταϊς με φόβο πιθανή υποτροπή σ΄ έναν παίκτη χιλιοταλαιπωρημένο από τραυματισμούς.

Αυτόματα ένας πυλώνας των Λονδρέζων στην επίθεση τίθεται εκτός. Οι χρησιμότατοι κεντρικοί αμυντικοί Τζέιμς Κόλινς και Ουίνστον Ριντ είναι τραυματίες, επομένως μαζεύονται θεματάκια για τη Γουέστ Χαμ. Στη Μάντσεστερ υπήρξε μία αναταραχή με τον Ντι Μαρία, μια και άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του κάτι που αναστάτωσε τον Αργεντινό και τον έκανε να φοβάται για τη σωματική ακεραιότητα της οικογένειάς του.

Ο σούπερ σταρ της Γιουνάιτεντ έχει μετακομίσει σε ξενοδοχείο, ωστόσο είναι μάχιμος στις υποχρεώσεις του και δεν ζήτησε κάποια άδεια την οποία - όπως τόνισε σε δηλώσεις του - θα την έδινε ο φαν Χάαλ. Πέραν του Κάρικ άλλη σοβαρή απουσία για τους φιλοξενούμενους δεν υπάρχει, μια και ο Άσλι Γιανγκ είναι εντάξει μετά από από περίπου ένα μήνα απουσίας. Η Μάντσεστερ έχει καλύτερο σύνολο, είναι σε φόρμα, διαθέτει μία σούπερ πρόσφατη παράδοση με τη Γουέστ Χαμ (έντεκα νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία δώδεκα ματς Πρέμιερ, ανεξαρτήτως έδρας), τα αγωνιστικά νέα είναι υπέρ της και η απόδοση νίκης της κρίνεται ικανοποιητική!

Και η δεύτερη επιλογή προκύπτει από την 24η αγωνιστική της Πρέμιερσιπ, με την εμπιστοσύνη μας να συνοδεύει τη Νιούκαστλ απέναντι στη Στόουκ. Οι στόχοι των δύο αντιπάλων είναι συγκεκριμένοι κι έχουν να κάνουν με την περαιτέρω απομάκρυνση από τον πυθμένα της βαθμολογίας (άμεσα δεν υφίσταται κίνδυνος για καμία) και το πλασάρισμα στην πρώτη δεκάδα. Για τους γηπεδούχους του, μόνιμου πλέον, Τζον Κάρβερ δεν υπάρχει κάποια νέα απουσία που να επηρεάζει την κατάσταση της ομάδας.

Αντίθετα, ο Μαρκ Χιουζ έχασε τον αρχηγό Σόουκρος για τρεις εβδομάδες, ο Μπόγιαν είναι off για τη σεζόν, ο Ουόλτερς (7 γκολ, 3 ασίστ) έχει πιθανότητες να παίξει αλλά είναι θέμα αν θα τον ρισκάρει ο Ουαλός, ενώ ο κομβικός επιθετικός Μάμε Ντιούφ γύρισε από το Κόπα Άφρικα μα μόνο αυτός ξέρει σε ποια κατάσταση βρίσκεται! Πρόκειται για ένα ζευγάρι που εσχάτως η έδρα παίζει τον πρώτο και τον τελευταίο ρόλο. Τα προβληματικά αγωνιστικά νέα και η αποδεκτή τιμή της Νιούκαστλ οδηγούν προς την ενδεχόμενη επικράτηση των γηπεδούχων.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
293. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΣΤΟΟΥΚ: 1 (2,05)
310. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: 2 (1,85)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x