Super League 2

Προχωράει για επιθετικό

Μετά την πρόκριση της ΑΕΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου, οι ιθύνοντες του ΠΑΕ προχωρούν τις επαφές για την απόκτηση ενός σέντερ φορ. Σε πρώτο πλάνο ο Κρισάντους, μιλάει και με άλλους ο Μιλοβάνοβιτς.

Όνειρα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κάνουν στην ΑΕΚ, ύστερα από χθεσινή εμφάνιση και τη νίκη (2-0) επί της Κέρκυρας στο ΟΑΚΑ.

Πλέον στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος θα προσφέρει περισσότερες λύσεις στον Τραϊανό Δέλλα για να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος.

Την υπόθεση, όπως είναι γνωστό, την έχει αναλάβει αποκλειστικά ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και εκείνο που ειπώθηκε από τη διοίκηση ήταν πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μέχρι την Κυριακή ο σέντερ φορ θα έχει έρθει στην Αθήνα.

Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» έχει ως προτεραιότητα τον Μακόλεϊ Κρισάντους, με τον οποίο φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία, και πλέον εκείνο που απομένει είναι να μείνει και τυπικά ελεύθερος από τη Σιβασπόρ. Παράλληλα, όμως, ο Σέρβος συζητάει και με άλλον παίκτη, ο οποίος φημολογείται ότι είναι καλύτερος του Νιγηριανού φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x