Ισπανία

Προχωράει για Μάντζουκιτς η Ρεάλ

Μέχρι 40 εκατ. ευρώ προτίθεται να ξοδέψει η Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του επιθετικού της Μπάγερν Μονάχου, Μάριο Μάντζουκιτς, το επόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με αναφορές στον ισπανικό Τύπο.

Στην αποκάλυψη ότι η Ρεάλ Μαδρίτης κινείται για την απόκτηση του Μάριο Μάντζουκιτς προχώρησε ο δημοσιογράφος Φρανσουά Γκαγιάρδο, μέσω της ισπανικής εκπομπής «Punto Pelota».

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε αποκαλύψει πριν από αρκετούς μήνες ότι η «βασίλισσα» θα πάρει τον Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ και τώρα υποστηρίζει ότι κάτι ανάλογο θα συμβεί με τον Κροάτη φορ της Μπάγερν Μονάχου για τον οποίο σκοπεύει να διαθέσει το ποσό των 35-40 εκατ. ευρώ το επόμενο καλοκαίρι.

«Αν και η διοίκηση της Ρεάλ υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται να κάνει τέτοια μεταγραφή, το τεχνικό επιτελείο εκτιμά πως χρειάζεται να αποκτηθεί ένας ακόμη επιθετικός. Ανεξάρτητα τι θα συμβεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, στη Ρεάλ εξετάζουν έναν παίκτη της Μπάγερν και αυτός είναι ο Μάντζουκιτς. Αυτό προκύπτει από τη στιγμή που ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ανακοίνωσε την μετακίνησή του από τον Ντόρτμουντ στην Μπάγερν», τόνισε ο Γκαγιάρδο.

Δείτε το σχετικό βίντεο



Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x