Stoiximan Super League

Προχωράει για Πουλίδο

Την απόφαση να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση του Άλαν Πουλίδο έχουν λάβει στον Ολυμπιακό. Θετικές ενδείξεις για την παραμονή των Μαρκάνο και Εντινγκά. Παίκτες τύπου «Μιραλάς» ψάχνουν οι Πειραιώτες.

Το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, μεταξύ αυτών και του Ολυμπιακού, έχει προσελκύσει ο Άλαν Πουλίδο.

Με τη φετινή σεζόν που πραγματοποίησε ο Μεξικανός φορ της Τίγκρες κατάφερε να κλείσει μία θέση στην εθνική ομάδα της πατρίδας του για το Μουντιάλ στη Βραζιλία και ίσως πριν πάει στη διοργάνωση να έχει βρει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του από εδώ και στο εξής.

Ο διεθνής άσος κατάφερε να πετύχει 29 γκολ σε 49 αγώνες, ενώ μέσα στο 2014 μετράει 18 τέρματα σε 26 ματς. Εκτός από τους Πειραιώτες, σύλλογοι από την Αγγλία, την Ιταλία και την Ισπανία.

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται μετά την ολοκλήρωση της σεζόν στο Μεξικό να προχωρήσουν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αν και υπάρχουν αρκετές δυσκολίες και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν σημαντικές ομάδες της Ευρώπης.



Παράλληλα, πρόθεση των πρωταθλητών Ελλάδας το ερχόμενο καλοκαίρι είναι να κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες κινήσεις τύπου «Μιραλάς». Δηλαδή, από 22 μέχρι 24 ετών που έχουν δυνατότητες και βέβαια μεταπωλητική αξία.

Εν τω μεταξύ, στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ασχολούνται με τις υποθέσεις των δανεικών. Οι διοικούντες θέλουν να κρατήσουν τον Κάμπελ, τον Μαρκάνο και τον Εντινγκά. Η υπόθεση του πρώτου είναι ιδιαίτερα δύσκολη, ενώ των άλλων δύο είναι σαφώς πιο εύκολες. Το επόμενο διάστημα ίσως να υπάρξουν εξελίξεις σε αυτό το θέμα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x