Μαχητικά Αθλήματα

Πρώην σταρ του NFL θα συμμετάσχει σε αγώνες πυγμαχίας με γυμνά χέρια

Ο Σον Μέριμαν αποφάσισε να συμμετάσχει στους εξαιρετικά βίαιους αγώνες που θα διοργανώσει η νεοσύστατη World Bare Knuckle Fighting Federation

Όπως το sport-fm.gr σας είχε ήδη πληροφορήσει, οι αγώνες πυγμαχίας με γυμνά χέρια θα είναι σε λίγο καιρό (δυστυχώς) γεγονός και ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από υποψήφιους συμμετέχοντες, οι οποίοι μάλιστα δεν περιορίζονται στον χώρο των μαχητικών σπορ.

Ένας εξ αυτών είναι και ο πρώην σταρ του NFL Σον Μέριμαν, ο οποίος και φλέρταρε με την ιδέα της ενασχόλησης με τα μαχητικά σπορ, ύστερα από την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, το 2013, αλλά έως τώρα δεν την είχε υλοποιήσει.

Ο 34χρονος Μέριμαν ήρθε σε συμφωνία με τη νεοσύστατη ομοσπονδία του αθλήματος, την World Bare Knuckle Fighting Federation και παρότι δεν έχει οριστεί ακόμα ο αντίπαλος του ή η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, αυτός θα λάβει χώρα στο Κάσπερ του Γουαϊομινγκ, στις ΗΠΑ.

Ο πρώην σταρ των Σαν Ντιέγκο Τσάρτζερς και Μπάφαλο Μπιλς δήλωσε σχετικά στο ESPN: «Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ευκαιρία γι' αυτό που θέλω να κάνω. Δοκίμαζα διάφορα για χρόνια και αυτό είναι το σωστό μέρος για να ξεκινήσω. Ανυπομονώ να διασκεδάσω εκεί έξω. Θα προπονηθώ για τις επόμενες 6 με 8 εβδομάδες προκειμένου να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω».

Επιμέλεια: Δημοσθένης Καραμούζας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x