Επικαιρότητα

Πρώην υπουργός στο εδώλιο με Τσοχατζόπουλο

Την έκδοση του πρώην υπουργού Εσωτερικών της Κύπρου Ντίνου Μιχαηλίδη στην Ελλάδα αποφάσισε το Ανώτατο Δικαστήριο στη Λευκωσία για να δικαστεί με τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Μεγαλώνει κατά έναν ο αριθμός των κατηγορούμενων στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας. Ο 28ος θα είναι ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ντίνος Μιχαηλίδης, ο οποίος έρχεται για να δικαστεί για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, το Ανώτατο Δικαστήριο της Κύπρου «άναψε» το πράσινο φως για την έκδοση του κ. Μιχαηλίδη στην Αθήνα σχετικά με την υπόθεση παράνομης διακίνησης χρήματος που έχει βασικό κατηγορούμενο τον πρώην υπουργό της Ελλάδας, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Το Ανώτατο κυπριακό Δικαστήριο απέρριψε την έφεση, που είχαν καταθέσει οι δικηγόροι του πρώην υπουργού Εσωτερικών στην απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Οι δικαστικές αρχές Λεμεσού είχαν διατάξει την έκδοση του κ. Μιχαηλίδη στην Ελλάδα, βάσει Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης, για να δικαστεί ως κατηγορούμενος στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Κύπρου απέρριψε στο σύνολό της την έφεση.

Παράλληλα επικύρωσε την πρωτόδικη απόφαση του Επαρχιακού της Λεμεσού, διατάζοντας την έκδοση του Ντίνου Μιχαηλίδη το αργότερο εντός 10 ημερών από σήμερα, Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x