Stoiximan Super League

Πρώτα η Καλλονή…

Τη δεύτερη νίκη του ψάχνει σήμερα ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Καλλονής και, όπως τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου στους παίκτες, στη συνέχεια θα ασχοληθούν με τον αγώνα με την Ντιναμό Μόσχας.

Πριν από δύο εβδομάδες ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη κόντρα στον Πανιώνιο, με τον Πέτριτς να σκοράρει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και να δίνει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Όμως η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν πολύ καλύτερη από την ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό.

Σήμερα το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καλλονή και επιθυμεί να πάρει το δεύτερο… τρίποντο μέσα στη Μυτιλήνη (20:30, Novasports 1, NovaΣπορ FM 94,6 και sport-fm.gr) παρουσιάζοντας αυτή τη φορά και καλύτερη εικόνα στο γήπεδο.

Εκείνο που ζήτησε και χθες ο Γιάννης Αναστασίου από τους ποδοσφαιριστές του ήταν να έχουν το μυαλό του μόνο στην αποψινή αναμέτρηση και όχι σε εκείνη με την Ντιναμό Μόσχας για το Europa League την Πέμπτη, ώστε να μην χάσουν άλλους βαθμούς.

Όλα δείχνουν ότι ο Έλληνας τεχνικός θα χρησιμοποιήσει τον Μπούι στην ενδεκάδα και ο Ολλανδός θα κάνει το ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα, ενώ μία θέση «παίζει» ανάμεσα στον Λαγό και τον Μέντες (με τον δεύτερο να έχει το προβάδισμα).

Συγκεκριμένα, ο κ. Αναστασίου αναμένεται να ξεκινήσει τους Κοτσόλη, Μπούρμπο, Νάνο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ, Μέντες, Ζέκα, Μπούι, Ατζαγκούν, Πέτριτς και Κλωναρίδη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στιλ, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μπαϊράμι, Δώνης, Καρέλης και Ντίνας.

Εκτός έμειναν ο Μπεργκ και ο Ρισβάνης που έκαναν ατομικό, αλλά και ο Σπυρόπουλος που άρχισε θεραπεία. Παράλληλα, αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής ο Πράνιτς, προφανώς για να ξεκουραστεί αφού προέρχεται από υποχρεώσεις με την εθνική Κροατίας.

Προϊστορία

Στους περσινούς αγώνες με την Καλλονή, στην πρώτη της σεζόν στη Σούπερ Λίγκα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-0 στο ΟΑΚΑ (που τότε χρησιμοποιούσε σαν έδρα η ομαδα της Λέσβου) και 3-0 μέσα στη Λεωφόρο.

* Ο Νίκος Νταμπίζας δεν ακολούθησε την αποστολή στη Μυτιλήνη λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x