Τένις

''Πρώτα η υγεία μετά οι τίτλοι'' συμβούλεψε τον Μάρει ο Μπόρις Μπέκερ

Να κοιτάξει το σώμα του και την υγεία του και όχι τους τίτλους προέτρεψε ο Μπόρις Μπέκερ τον Βρετανό τενίστα μετά τον αποκλεισμό του από το Wimbledon 2017.

Τον Άντι Μάρεϊ, έσπευσε να παρηγορήσει ο Μπόρις Μπέκερ, μετά τον αποκλεισμό του από τον Σαμ Κουέρι, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Wimblendon 2017.

Ο βετεράνος τενίστας, δεν θέλει ο Μάρεϊ να βιαστεί να δηλώσει συμμέτοχη στο US Open, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 10 Σεπτέμβρη.

Έτσι ο 3 φορές πρωταθλητής Wimbledon, τον προέτρεψε με δηλώσεις του, να προφυλαχτεί από τους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούν: «Πρέπει να σκεφτεί την υγεία του και όχι να βιαστεί να πάει στο US Open. Aν η εμφάνισή του είναι η ίδια με τώρα τότε είναι σίγουρο πως ούτε εκεί θα κερδίσει».

Επιπλέον πρόσθεσε: «Δεν έχει να αποδείξει σε κανέναν το οτιδήποτε, καθώς είναι εδώ και πολύ καιρό το νούμερο 1 στον κόσμο. Οπότε ούτε οι κατατάξεις πρέπει να τον ανησυχούν».

Τέλος σημείωσε πως καταλαβαίνει τον Μάρεϊ για την επιλογή του να συμμετέχει χωρίς να είναι 100% έτοιμος: «Καταλαβαίνω τον Άντι, που ενδεχομένως να έπαιξε, χωρίς να ήταν πλήρως έτοιμος. Ήθελε να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Παρόλα αυτά, έχει φτάσει σε ένα σημείο στην καριέρα του, που δεν μπορεί να βάζει σε κίνδυνο τον οργανισμό του. Πρέπει να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του και να προσέξει την φυσική του κατάσταση με οποίον τρόπο μπορεί».

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x