Stoiximan Super League

Πρώτα… ισιώνει, μετά το «σεντόνι»

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και μετά θα ασχοληθεί με τη Γιουβέντους για το Champions League.

Μετά από τη διακοπή τριών εβδομάδων στη Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις του στο σημερινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη (20:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Αν και το αποψινό ματς δεν έχει την κρισιμότητα που έχουν οι επόμενοι αγώνες με τη Γιουβέντους και τον Παναθηναϊκό, έχει και αυτό τη δική του σημασία.

Πρώτα από όλα οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν μετά τα μέσα Οκτωβρίου την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς έχουν προηγηθεί η ισοπαλία (1-1) στο Αγρίνιο και η ήττα (1-0) στο Περιστέρι.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ και πλέον οι Πειραιώτες – εκτός από το «τρίποντο» - θέλουν να κάνουν και μία καλή εμφάνιση, λίγες ημέρες πριν από το παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Μίτσελ ετοίμασε την ομάδα, έχοντας στο μυαλό του και τους αγώνες που ακολουθούν σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αρκετοί από τους διεθνείς προέρχονται από δυνατές αναμετρήσεις.

Για αυτό τον λόγο την ενδεκάδα θα αποτελέσουν ο Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα θα αγωνιστούν – από δεξιά προς αριστερά – οι Σαλίνο, Μποτία, Αυλωνίτης και Μασουακού.

Στον άξονα θα βρίσκεται ο Μιλιβόγεβιτς και αν αποφασιστεί να πάρει «ανάσες» ο Μανιάτης, είναι πιθανό να παίξει ο Φορτούνης ή ο Μπουχαλάκης που επιστρέφει στο Ηράκλειο.

Πιο μπροστά θα είναι ο Τσόρι, ενώ στα πλάγια θα παίξουν οι Ντουρμάζ και Φουστέρ. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μήτρογλου, αν και ο Διαμαντάκος έχει τις δικές του πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγερι, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν και Γιαννούλη. Εκτός έμειναν ο Σιόβας (ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς), ο Ντοσεβί, Μπενίτες (μόλις επέστρεψαν από τραυματισμούς) και Αφελάι, Κασάμι, Αμπιντάλ και Εντινγκά (για λόγους τακτικής).

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x