Games

Πρώτα στοιχεία για το νέο Mass Effect

Στη δημοσιότητα δόθηκαν νέες πληροφορίες για το επόμενο Mass Effect, οι οποίες διέρρευσαν μέσω μιας διαδικτυακής έρευνας.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν νέες πληροφορίες για το επόμενο Mass Effect, οι οποίες διέρρευσαν μέσω μιας διαδικτυακής έρευνας. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον χρήστη του Reddit “Benjamin_Stone”, η διαρροή αναφέρει -ανεπιβεβαίωτες- πληροφορίες για την ιστορία, τις αποστολές, το customization και το multiplayer που θα περιλαμβάνει το επερχόμενο game.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον ίδιο τρόπο διέρρευσαν ορισμένες λεπτομέρειες για το Dragon Age: Inquisition και τις οποίες είχε δώσει στη δημοσιότητα ο γνωστός “industry insider” Shinobi602. Ο νέος τίτλος δεν θα έχει καμία σχέση με την τριλογία του "Commander Shepard", ενώ θα τοποθετείται στο Ηλιακό Σύστημα του γαλαξία Andromeda. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός εξερευνητή, ο οποίος ηγείται μιας εκστρατείας που έχει ως στόχο την εύρεση και δημιουργία νέας κατοικίας για την ανθρωπότητα. Ωστόσο, στην προσπάθεια του για επιβίωση, ο πρωταγωνιστής θα συναντήσει μια «αφιλόξενη περιοχή», «αδίστακτους παρανόμους» και «αντιμαχόμενες φυλές εξωγήινων».

Διαβάστε τη συνέχεια του θέματος εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x