Βόλεϊ

«Πρωτάθλημα γεμάτο εκπλήξεις»

Ένα πρωτάθλημα γεμάτο εκπλήξεις υποσχέθηκε ο Παντελής Τορνατόρος στους φιλάθλους και τους πρωταγωνιστές του φετινού πρωταθλήματος της Volleyleague.

Για ένα διαφορετικό πρωτάθλημα έκανε λόγο ο Παντελής Ταρνατόρος στο καλωσόρισμά του στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΑΠ μίλησε για την δουλειά που έγινε ώστε να παρουσιαστεί ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, αλλά για την παρουσία των ομάδων που είναι πιο δυναμική από ποτέ.

«Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί την αφετηρία της νέας αγωνιστικής περιόδου. Είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά. Το καλοκαίρι κάναμε πολύ δουλειά για να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό, ένα πρωτάθλημα γεμάτο εκπλήξεις Οι παράγοντες όλων των ομάδων έχουν καταλάβει πως θα πρέπει να είναι φερέγγυοι και αξιόπιστοι και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι για να δούμε ένα ωραίο πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ΕΣΑΠ και πρόσθεσε:

«Τα ρόστερ δείχνουν πως δεν υπάρχουν φαβορί και πως καμία ομάδα δεν λες πως μπορεί να πάρει κάποιον τίτλο. Έχουμε καλούς διαιτητές και πολύ καλούς προπονητές. Αν δεν υπάρξει γκρίνια όλα θα πάνε καλά. Θα έχουμε πολλές εκπλήξεις και σε λίγο θα ακούσουμε και μία ακόμα έκπληξη που αποφασίστηκε πριν από λίγο στο ΔΣ. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και υγεία σε παίκτες, προπονητές και διαιτητές».

Νίκος Χιωτάκης: «Η Κηφισιά κέντρο του αθλητισμού»
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης που είναι και ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης της κλήρωσης δήλωσε: «Σας καλωσορίζω στην φιλόξενη πόλη μας. Η Κηφισιά έχει τρεις ομάδες σε υψηλό επίπεδο, το μπάσκετ ανδρών, το βόλεϊ ανδρών με τον ΑΟΚ και τον Ηρακλή Κηφισιάς στις γυναίκες. Καλούμε τους φίλους του αθλητισμού και του βόλεϊ να παρακολουθήσουν τους αγώνες του εφετινού πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών. Κάνουμε μεγάλες προσπάθειες και ελπίζω πως για άλλη μια σεζόν η ομάδα της πόλης μας θα πετύχει τους στόχους της. Προσωπικά το σαββατοκύριακο θα το περνάω στο Ζηρίνειο, αλλά θα βλέπω και τον... Πανιώνιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x