Mini Football

Πρωταθλητές και κυπελλούχοι!

Το 16o Πανελλήνιο Φοιτητικό πρωτάθλημα NIVEA MEN UNI-League φτάνει στην τελική του ευθεία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή και τα κατά τόπους πρωταθλήματα ολοκληρώνουν τις δράσεις τους.

Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλο, Λάρισα, Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Πύργο και Ιωάννινα και το έπαθλο είναι ένα ταξίδι στην Ισπανία για την παρακολούθηση ενός αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου και μιας προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Βασίλισσας της Ευρώπης.

H UMBRO συνεχίζει την θεαματική της παρουσία στην Ελλάδα με την υποστήριξή της στο UNI-League! H αγγλική εταιρία έχει ήδη πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια ένα σπουδαίο come back στην ελληνική αγορά και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και από εδώ.

Ο τελικός πρωταθλήματος στον Βόλο ανάμεσα σε Alex και Μπέμπηδες βρήκε νικητές τους πρώτους, ενώ στον τελικό του Κυπέλλου, οι Civil Bus επικράτησαν επί των Yakuza και σήκωσαν την κούπα! Στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος, η Cupa Libre κέρδισε την τιμητική τρίτη θέση με τους αξιόμαχους Los Pepes να τερματίζουν 4οι.

Σειρά παίρνει το Ρέθυμνο, με τον τελικό πρωταθλήματος να αποτελεί το ζευγάρι ΗΔΤ-Ατρόμητοι, ενώ ο μικρός τελικός θα είναι το ματς Align-Rakillers. Στον τελικό κυπέλλου, ο αγώνας Οι χοντροί -Δυναμό ψόφιας αναμένεται να προσφέρει νέες, δυνατές συγκινήσεις!

Τo CU έχει δημιουργήσει δική του σχολή στην επικοινωνία. Ειδικά το Students xclusive είναι το SOS για κάθε φοιτητή. Και πώς να μην είναι δηλαδή αφού δίνει τον περισσότερο χρόνο ομιλίας προς όλους, κάτι που σίγουρα χρειάζεται σε όλους τους παίχτες του UNI-League.

Η ΑΝΕΚ LINES δυνατός συμπαραστάτης της διοργάνωσης από το 2010, ταξιδεύει τις ομάδες από τις πόλεις της Κρήτης κάθε χρόνο. Η κυρίαρχος εταιρία στην ελληνική ακτοπλοΐα που πάντοτε απευθύνεται στο φοιτητικό κοινό με ειδικές και γενικότερες προσφορές δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτήν την μεγάλη γιορτή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x